reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Mam to samo! Zawsze pielęgniarki się ze mnie śmieją bo ja się boję pobierania krwi i sypia komentarze ze taka podziarana taka pokolczykowana a się boi :D

Mój synek tez się rozszalal i od kilku dni mocno daje znaki. Może coś w powietrzu jest hehe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie nie ma problemu z pobraniem krwi, zyl do wyboru do koloru;)
W Pn ide ja na ta glukoze fuj...A macie pobierane po 1 godz I po 2 godz ? Pytam bo ja tak mialam w poprzedniej ciazy,a moja kolezanka miala tylko po 2 godz od wypicia I skierowanie od tego samego lek tylko inne labolatorium

Ja miałam po godzinie i po dwóch no i na czczo.

Powiem Wam , że nie było tak źle myslslam , że gorzej będzie bo mnie straszyli mdleniem, wymiotami itp a czułam się ok.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny znowu potworny ból w dole kręgosłupa :'( aż taki ucisk wręcz masakra jakaś Juz nie wiem co robić jak leżeć

Dziewczyny ... w przeciągu 3 tyg przytyłam 3 kilo... wcześniej po 1 lub 1,5 na miesiąc a teraz 3!!! Kurcze ... nie wiem co mam robić. .. jak tak będę tyc to lekarka mnie ochrzani. ..!

Wenaa nie martw się ją przez 6 miesięcy 45 kg haha rekord :-D oczywiście pierwszej ciąży he to 3 kg nie przejmuj się

Lenka25 może się porozciagaj ..ponoc pomaga.. sklony itp
Uuu dużo. . No mnie przeraża, że nie panuje już nad tym. Myślałam, z e dobrze dobie radzę z jedzeniem a to zbyt wcześnie bylo. ...

Słuchaj im ciąża dziecko większe tym rośnie zapotrzebowanie przecież nie bd się głodzic ;-) jedz na zdrowie
Wiesz tyle lat się rozciągalam zawód niestety ze nigdy nie sądziłam ze mnie będzie jakiś ból tyczyl jeszcze gdybym miała brzuch czy coś to spoko a tu brzucha nie ma a ostatnio co jakiś czas ból okropny i takie jakieś uciski w kręgosłup na samym dole :-(

Słuchaj im ciąża dziecko większe tym rośnie zapotrzebowanie przecież nie bd się głodzic ;-) jedz na zdrowie
Wiesz tyle lat się rozciągalam zawód niestety ze nigdy nie sądziłam ze mnie będzie jakiś ból tyczyl jeszcze gdybym miała brzuch czy coś to spoko a tu brzucha nie ma a ostatnio co jakiś czas ból okropny i takie jakieś uciski w kręgosłup na samym dole :-(

A co na to twoja prowadząca? Zaleciła ci coś?

reklama
Dziewczyny ... w przeciągu 3 tyg przytyłam 3 kilo... wcześniej po 1 lub 1,5 na miesiąc a teraz 3!!! Kurcze ... nie wiem co mam robić. .. jak tak będę tyc to lekarka mnie ochrzani. ..!
mialam dokladnie to samo w zeszlym miesiacu, mi gin nic nie powiedziala nawet, mi sie wydaje ze to woda albo co bo z medycznego punktu widzenia nie ma opcji zeby tluszczem tyc 1kg na tydz, trzebaby na prawde kontenerami jesc

Do góry