reklama
magica
Zaciekawiona BB
Mam to samo ze swedzeniem. Poczekan po porodzie to dopiero beda wrazliwe
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Co mnie martwi to fakt, że to sam skutek i to tylko jeden. Po porodzie rzeczywiście piersi były tkliwe, ale zupełnie inaczej. No nic, pozostaje mi doczekać do wizyty:/
okasia
Fanka BB :)
Czy któraś z was miała problem ze swedzacym/bolącym sutkiem? Wczoraj strasznie mnie swędział, a dziś jest bolesny, czuję każde otarcie bluzki Na szczęście nie widzę żadnych zmian.
Polecam Linomag. Jakiś czas temu wypróbowałam chyba ze 3 maści i nic mi tak nie pomogło jak pospolity Linomag. Położne polecają też Maltan, ale akurat u mnie się zupełnie nie sprawdził, jeszcze bardziej wysuszył mi sutki, aż skóra zaczęła pękać :/
nati92
Polecam Linomag. Jakiś czas temu wypróbowałam chyba ze 3 maści i nic mi tak nie pomogło jak pospolity Linomag. Położne polecają też Maltan, ale akurat u mnie się zupełnie nie sprawdził, jeszcze bardziej wysuszył mi sutki, aż skóra zaczęła pękać :/
Ty @okasia miałaś juz przeprawę haha ekspert na tym forum
Mnie ostatnio jeden wysuszyl sie ivtroche swędzi. Ale cieknie z niego, to sam się nawilża haha
kamcia567
Mi z kalendarza chińskiego wychodzi dziewuszka, a z obrączki kiedyś syn i córka, teraz odwrotnie córka i syn. Niby zabawa ale się sprawdza tzn chyba się sprawdza... dowiem się przy porodzie hehe Koleżanka rodziła 3 miesiące temu, miał być dziewczynka a przy porodzie okazało się że jednak facecik usg miała oczywiście robione na wizytach. I teraz ma Szymka odstrojonego w róż
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
papercut
Koleżanka rodziła 3 miesiące temu, miał być dziewczynka a przy porodzie okazało się że jednak facecik usg miała oczywiście robione na wizytach. I teraz ma Szymka odstrojonego w róż
tego sie wlasnie najbardziej obawiam ja tu sobie wizualizuje moja mala slodka coreczke a dla chlopca nawet pomyslu na imie nie mam w razie co