reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Czy któraś z was miała problem ze swedzacym/bolącym sutkiem? Wczoraj strasznie mnie swędział, a dziś jest bolesny, czuję każde otarcie bluzki:( Na szczęście nie widzę żadnych zmian.

Polecam Linomag. Jakiś czas temu wypróbowałam chyba ze 3 maści i nic mi tak nie pomogło jak pospolity Linomag. Położne polecają też Maltan, ale akurat u mnie się zupełnie nie sprawdził, jeszcze bardziej wysuszył mi sutki, aż skóra zaczęła pękać :/

Polecam Linomag. Jakiś czas temu wypróbowałam chyba ze 3 maści i nic mi tak nie pomogło jak pospolity Linomag. Położne polecają też Maltan, ale akurat u mnie się zupełnie nie sprawdził, jeszcze bardziej wysuszył mi sutki, aż skóra zaczęła pękać :/

Ty @okasia miałaś juz przeprawę haha ekspert na tym forum :p

Mnie ostatnio jeden wysuszyl sie ivtroche swędzi. Ale cieknie z niego, to sam się nawilża haha

Mi z kalendarza chińskiego wychodzi dziewuszka, a z obrączki kiedyś syn i córka, teraz odwrotnie córka i syn. Niby zabawa ale się sprawdza ;) tzn chyba się sprawdza... dowiem się przy porodzie hehe Koleżanka rodziła 3 miesiące temu, miał być dziewczynka a przy porodzie okazało się że jednak facecik ;) usg miała oczywiście robione na wizytach. I teraz ma Szymka odstrojonego w róż ;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Koleżanka rodziła 3 miesiące temu, miał być dziewczynka a przy porodzie okazało się że jednak facecik ;) usg miała oczywiście robione na wizytach. I teraz ma Szymka odstrojonego w róż ;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

tego sie wlasnie najbardziej obawiam ja tu sobie wizualizuje moja mala slodka coreczke a dla chlopca nawet pomyslu na imie nie mam w razie co

Do góry