reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

O matko jaka cisza na forum, jak nigdy :)

Basienka ja dostalam dupfaston jak mnie bolal brzuch dosyc mocno I bez przerwy, pomoglo :)

papercut endokrynolog I ginekolog to 2w1 tak jak piszesz, tylko czy gin zechce wydac skierowanie, skoro nie jest lekarzem prowadzacym, ale warto sprobowac bylaby sprawa zalatwiona.

reklama
Basiu mnie też bolało. .. magnez i mniej wysiłku. . I mi przeszlo Teraz mam skurcze BH i też niezbyt przyjemne.. fe

Hej dziewczyny. Przestała mi działać apka z forum, caly czas mam komunikat bląd sieci. Nie wiem o co chodzi.
Dzisiaj czeka mnie grill :D pogoda piękna więc licze na udane grillowanie.
Basia, jak brzuch ? Sytuacja opanowana ?

Pogoda dopisuje kamcia udanego grila :)
U nas szpital wszyscy chorzy masakra jakas, zaczelo sie od synka I tak polecialo, a na koncu ja, jak zwykle. Ja juz mam dosc tych infekcji, to juz moja ktoras z kolei

kamcia zazdroszcze pogody i grilla ja wlasnie na spacer wyszlam w jesiennej kurtce, szaro buro ponuro i wieje u mnie :(

a co do spaceru wloke sie jak stara babcia, jak przyspieszam do normalnego spacerowego tempa to ciagnie mnie brzuch, juz sie wscieklam to bardziej stanie niz chodzenie, czekam na autobus spowrotem do domu,
jakas taka zdolowana jestem.. nie wiem czy to pogoda czy co..

beata wspolczuje, ja tez co chwile chora jestem a tak to praktycznie nawet przeziebien nie mialam, jeszcze lekow nie mozna brac.. jak to szpital?

Papercut mam to samo . Zazwyczaj szłam szybkim krokiem a teraz jak jakiś kaczor :D

Basia mnie brzuch nie boli wiec nie wypowiem się ale dr kazała mi brać magnez jakby takie coś się zdarzyło.

Kamcia ja tak miałam wczoraj z apka, musiałam odinstalować i zainstalować o śmiga.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

kamcia zazdroszcze pogody i grilla ja wlasnie na spacer wyszlam w jesiennej kurtce, szaro buro ponuro i wieje u mnie :(

a co do spaceru wloke sie jak stara babcia, jak przyspieszam do normalnego spacerowego tempa to ciagnie mnie brzuch, juz sie wscieklam to bardziej stanie niz chodzenie, czekam na autobus spowrotem do domu,
jakas taka zdolowana jestem.. nie wiem czy to pogoda czy co..

beata wspolczuje, ja tez co chwile chora jestem a tak to praktycznie nawet przeziebien nie mialam, jeszcze lekow nie mozna brac.. jak to szpital?
Tak sie smieje, ze szpital bo wszyscy chorzy:) wlasnie lekow jak najmniej, bo tak to wzielabym jakiegos gripexa, cos mocnego na gardlo, katar I juz, a tu lecz sie naturalnie.

Ja jak na spacerze ide szybciej to sapie jak parowoz tragedia

beata nie strasz juz sie przerazilam! ;)

ja i ide jak kaczka i sapie i w dodatku to wszystko w slowmotion az wstyd a to dopiero 6 miesiac

reklama
No ja też jestem przerażona bo czasem mi ciężko z łóżka się dzwignac bo jie wiem jak to z brzuchem wykonać ale ja mam duże to akwarium na rybkę synka :)

A i musze się pochwalić , że mąż pierwszy raz poczuł kopniaki :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry