Ja na razie sobie tłumacze że tyle kobiet urodziło więc ja też dam radę i jakoś się nastawiam że muszę i koniec, ale jak będzie już bliżej tego wszystkiego to na pewno strach przyjdzie ale chciałabym naturalnie urodzić mimo wszystko
reklama
Heromina
Fanka BB :)
okasia ja mialam cc, moja wspollokatorka sn, ale ja wstalam nastepnego dnia, a ona lezala bite 2 doby, bo tak ja bolalo, wiec nie ma znaczenia rodz porodu, bo kazda znosi go inaczej. Ja po cc nie lubilam tego, ze nie ruszalam nogami, ale to dosyc szybko mija. Natomiast jak tylko wstalam to juz polecialo i w drugiej dobie wychodzilam na zadanie.
papercut
tak czy inaczej czasu sie nie cofnie jak dzidzia bedzie w pelni wyhodowana jakos trzeba bedzie sie jej z brzucha pozbyc [emoji3]
btw wczoraj w faktach bylo o noworodku ze slaska co sie jakis gigantyczny sn urodzil
btw wczoraj w faktach bylo o noworodku ze slaska co sie jakis gigantyczny sn urodzil
Ostatnio edytowane przez moderatora:
okasia
moja koleżanka w Niemczech urodziła giganta 5500 sn po tydzień po terminie. W terminie porodu ważył już 4500. Prosiła o cc, ale się nie zgodzili :/ Dziewczyna jest niska jak ja i drobna, nawet nie pytałam czy bardzo ją pokiereszował :/
Ja to nawet nie oglądam nic bo bym jeszcze gorzej się bała heh i tak koszmary mam po nocachja sie strasznie boje porodu nie dosc ze pierwszy to jeszcze naogladalam sie dr szczyta itp o luznych pochwach, zle zszytych kroczach i innych okropienstwach
Hm ja też niska drobna syn urodził się 5400 cesarka.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
papercut
dramat, zal dziewczynymoja koleżanka w Niemczech urodziła giganta 5500 sn po tydzień po terminie. W terminie porodu ważył już 4500. Prosiła o cc, ale się nie zgodzili :/ Dziewczyna jest niska jak ja i drobna, nawet nie pytałam czy bardzo ją pokiereszował :/
ze tez sie nie zlitowali..
reklama
okasia
Wczoraj rozmawiałyśmy o kąpieli noworodka. Włączyłam z mężem film na YT z instruktażem jak kąpać w wiadrze i ja przerażona, że chyba bym się bała, a mój mąż zachwycony. Dlatego kupujemy wiadro na próbę, ale oczywiście zwykłe, a nie takie za 150 zł
Przy okazji znaleźliśmy to
Przy okazji znaleźliśmy to