reklama
Chce SN ale od 4 lat mam taką przypadłość ze tak powiem ze lekarz nie chce się zgodzić tylko cc a chciałabym w piątek mam wizytę i będę gadać heA nastawiasz się na poród sn? czy chcesz cc?
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Zakupy zrobione, obiad tez :-) Ciasto piecze sie w piekarniku, a ja lece sprzatac :-) A Wam jak mija dzionek? :-)
bez znieczulnia. nie pozwolily wstac, raz tylko do toalety moglam isc- musialam na wkladki sikac no mowie ci trauma dla mnie straszna. mialam prawie calkowicie rozwarcie kiedy zdecydowali o cieciu- mala sie schodzila w kanale rodnym. masar5a byla naparwde-0 moj maz powiedzial ze nigdy wiecej nie chce w czyms takim uczestniczyc.; i boje sie ze znowu bede tak potraktowanakassia ja właśnie teraz tak mam, że zupełnie się nie boję. Tak jakby mnie to nie dotyczyło. A czemu masz traumę? Dostałaś znieczulenie czy bez?
basienka ja robie sobie dzien lenia- nic mi sie nei chce. bylam zz mala na placu zabaw ale zaczelo padac wiec wrocilysmy, teraZ pije capuccino i jedziemy na zakupy bo tzreba meza obkupic bo koszulki sie skrucily dziwnym trafem
aniab38
Mnie bardziej boli kość ogonowa tak dziwnie, jak nigdy)
mnie też mnie też ((
Wczoraj rozmawiałyśmy o kąpieli noworodka. Włączyłam z mężem film na YT z instruktażem jak kąpać w wiadrze i ja przerażona, że chyba bym się bała, a mój mąż zachwycony. Dlatego kupujemy wiadro na próbę, ale oczywiście zwykłe, a nie takie za 150 zł
Okasiu rzuć linkiem do zwykłego które oglądałaś
Dziewczyny pamiętacie zapewne Anetę aneta_ck to przez przypadek zauważyłam iż jest ona w grudniowych mamach )
okasia
kassia to faktycznie :/ współczuję, oby tym razem wszystko było ok!
aniab na razie nie rzucę, bo muszę je na żywo obejrzeć. Przy pierwszej okazji obejrzę dostępne na rynku wiadra
Aneta, już jakiś czas temu chwaliła się, że zostanie mamą
aniab na razie nie rzucę, bo muszę je na żywo obejrzeć. Przy pierwszej okazji obejrzę dostępne na rynku wiadra
Aneta, już jakiś czas temu chwaliła się, że zostanie mamą
beata0526
Ja rodzilam bez znieczulenia dwa razy sn. Pierwszy syn 4.100 drugi 4.450 I bylo mi juz okropnie ciezko, mam nadzieje, ze coreczka jako dziewczynka bedzie malutka
Ja zawsze uzywalam wanienki do kapania I teraz tez tak zostaje
Gardlo zaczyna mnie bolec, zjadlam wczoraj lody myslalam, ze pomaga a gardlo dalej boli :/
Fajnie sie czyta posty jak babcie starsze, tu boli, tam boli hehe przynajmniej Wiem, ze nie jestem sama mnie jak nie plecy, to brzuch... uroki ciazy
Ja zawsze uzywalam wanienki do kapania I teraz tez tak zostaje
Gardlo zaczyna mnie bolec, zjadlam wczoraj lody myslalam, ze pomaga a gardlo dalej boli :/
Fajnie sie czyta posty jak babcie starsze, tu boli, tam boli hehe przynajmniej Wiem, ze nie jestem sama mnie jak nie plecy, to brzuch... uroki ciazy
reklama
Basiu tez byłam ze swoim synem na placu a ze pogoda w miarę naszło się sporo mam...
Zaczęly opowiastki o ciąży itp o przeżyciach i zapytała jedna z nich czy mój maluch będzie miał rodzeństwo ja z uśmiechem odpowiedziałam ze niebawem rodze i ze raczej cc
I to co usłyszałam po tym... Masakra kopara mi opadła kompletny brak słów i łzy jak groch w moich oczach... Zabrałam syna bez słowa i nigdy na ten plac chyba nie wyjdę zapadłam się pod ziemię nie ze wstydu tylko z powodu tego ze mimo iż jestem osobą dorosła nie umiałam odp..:'(
Zapytacie co mi powiedziały? Otóż to ze nie dość ze po mnie ciąży nie widać to zapewne jestem przewrazliwiona i pewnie ze strachu chce cc..i jak nie urodze sama to nigdy nie poczuje jak to jest naprawdę być matką!
Ku....no masakra poczułam się jakby ktoś w mordę mi dał
Zaczęly opowiastki o ciąży itp o przeżyciach i zapytała jedna z nich czy mój maluch będzie miał rodzeństwo ja z uśmiechem odpowiedziałam ze niebawem rodze i ze raczej cc
I to co usłyszałam po tym... Masakra kopara mi opadła kompletny brak słów i łzy jak groch w moich oczach... Zabrałam syna bez słowa i nigdy na ten plac chyba nie wyjdę zapadłam się pod ziemię nie ze wstydu tylko z powodu tego ze mimo iż jestem osobą dorosła nie umiałam odp..:'(
Zapytacie co mi powiedziały? Otóż to ze nie dość ze po mnie ciąży nie widać to zapewne jestem przewrazliwiona i pewnie ze strachu chce cc..i jak nie urodze sama to nigdy nie poczuje jak to jest naprawdę być matką!
Ku....no masakra poczułam się jakby ktoś w mordę mi dał