reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja na razie sobie tłumacze że tyle kobiet urodziło więc ja też dam radę i jakoś się nastawiam że muszę i koniec, ale jak będzie już bliżej tego wszystkiego to na pewno strach przyjdzie :) ale chciałabym naturalnie urodzić mimo wszystko :)

reklama
Ja też chciałabym naturalnie, jakoś bardziej niepokoi mnie wizja cesarki. Stronię od operacji czy innych zabiegów i obawiam się, że przez cc miałabym problem z opieką nad maluszkiem.

okasia ja mialam cc, moja wspollokatorka sn, ale ja wstalam nastepnego dnia, a ona lezala bite 2 doby, bo tak ja bolalo, wiec nie ma znaczenia rodz porodu, bo kazda znosi go inaczej. Ja po cc nie lubilam tego, ze nie ruszalam nogami, ale to dosyc szybko mija. Natomiast jak tylko wstalam to juz polecialo i w drugiej dobie wychodzilam na zadanie.

tak czy inaczej czasu sie nie cofnie jak dzidzia bedzie w pelni wyhodowana jakos trzeba bedzie sie jej z brzucha pozbyc [emoji3]

btw wczoraj w faktach bylo o noworodku ze slaska co sie jakis gigantyczny sn urodzil :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moja koleżanka w Niemczech urodziła giganta 5500 sn po tydzień po terminie. W terminie porodu ważył już 4500. Prosiła o cc, ale się nie zgodzili :/ Dziewczyna jest niska jak ja i drobna, nawet nie pytałam czy bardzo ją pokiereszował :/

ja sie strasznie boje porodu nie dosc ze pierwszy to jeszcze naogladalam sie dr szczyta itp o luznych pochwach, zle zszytych kroczach i innych okropienstwach
Ja to nawet nie oglądam nic bo bym jeszcze gorzej się bała heh i tak koszmary mam po nocach :-D

Hm ja też niska drobna syn urodził się 5400 cesarka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja ogladalam od zawsze z racji skonczonej kosmetologii te zabiegi medycyny estetycznej lubilam sobie ogladac no i naogladalam sie na zas :D

moja koleżanka w Niemczech urodziła giganta 5500 sn po tydzień po terminie. W terminie porodu ważył już 4500. Prosiła o cc, ale się nie zgodzili :/ Dziewczyna jest niska jak ja i drobna, nawet nie pytałam czy bardzo ją pokiereszował :/
dramat, zal dziewczyny

ze tez sie nie zlitowali..

reklama
Wczoraj rozmawiałyśmy o kąpieli noworodka. Włączyłam z mężem film na YT z instruktażem jak kąpać w wiadrze i ja przerażona, że chyba bym się bała, a mój mąż zachwycony. Dlatego kupujemy wiadro na próbę, ale oczywiście zwykłe, a nie takie za 150 zł :)
Przy okazji znaleźliśmy to :)

Do góry