reklama
Jak tak może powiedzieć matka matce no nie ogarniam tego...
Tak jakby dzieci rodzone cc były gorsze od rodzonych przez cc... No żałosne jakoś mój syn przez cc i niczym nie odstaje od reszty w szkole a nawet ich przerasta pod względem intelektualnym.... Ale nie uważam żeby to było spowodowane porodem takim czy innym tylko raczej kwestia genów i nawyków ktoś ma zamiłowanie do Matematyki inni do czegoś innego... I nie wyobrażam sobie krytykować ani dzieci ani mam ze względu na to jak rodziły.. Ale to jak ja zostałam porównana no napewno zapamiętam..
Tak jakby dzieci rodzone cc były gorsze od rodzonych przez cc... No żałosne jakoś mój syn przez cc i niczym nie odstaje od reszty w szkole a nawet ich przerasta pod względem intelektualnym.... Ale nie uważam żeby to było spowodowane porodem takim czy innym tylko raczej kwestia genów i nawyków ktoś ma zamiłowanie do Matematyki inni do czegoś innego... I nie wyobrażam sobie krytykować ani dzieci ani mam ze względu na to jak rodziły.. Ale to jak ja zostałam porównana no napewno zapamiętam..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agata320
Fanka BB :)
Normalnie czuje jakbym swoją teściowke słyszała, poród przez cesarkę to nie poród, prawdziwa matka rodzi SN. Po tym bólu dopiero sie można matka poczuć. Skąd ludziom sie takie przekonanie bierze Masakra jakas! Nie przejmuj sie tym, ja dawno olałam to gadanie, nasze cieszę nasz wybór, nasze decyzje
niunia102
Rozmawialam z nia prywatnie tez zauwazylam ze na grudniowkach siedzi :-) chciala sie odezwac do nas ale nie byla jeszcze gotowamnie też mnie też ((
Okasiu rzuć linkiem do zwykłego które oglądałaś
Dziewczyny pamiętacie zapewne Anetę aneta_ck to przez przypadek zauważyłam iż jest ona w grudniowych mamach )
niunia102
Diewczyny ann_ odzywala sie u nas i ona jest chyba w listopadowkach a anetka_ch to nasz mamcia od bliźniaków i ona jest w grudniowkach :-)
okasia
Lenka olej to! Kretynek nie sieją... Żałosne żeby musieć budować swoją wartość na podstawie tego czy się rodziło sn czy cc albo karmienia piersią. Pomyśl sobie, że muszą mieć bardzo przykre życie skoro tak się dowartościowują. Szkoda, że nie wszyscy cieszą się macierzyństwem w pełni!
Głowa do góry!
Głowa do góry!
aneta_ck
Rozmawialam z nia prywatnie tez zauwazylam ze na grudniowkach siedzi :-) chciala sie odezwac do nas ale nie byla jeszcze gotowa
Tak sie zbierałam zeby napisać ale jakos sie tak mocno boję bo mam twego ogromnego krwiaka a lekarze sa bardzo ostrozni w prognozach. Dlatego w sumie sie nie chwalę. Staram sie przetrwać od wizyty do wizyty. Mam nadZieje ze tym razem dzidzius ze mna zostanie
A Wam dziewczynki caly czas mocno kibicuje i trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe porody:*
reklama
masakra jka mozna tak powiedziec- nie pzrejmuj sie lenka25 no idiotki!!!!!!!!!!!!
aneta trzymamay mocno wsyztskie kciuki- bedzie dobzre zobaczysz. a ktory to tydzien?
dziecwyzny bylam na zakupach- nowy stanik musialam kupic i nei zgadniecie jaki rozmiar- 80 E. masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aneta trzymamay mocno wsyztskie kciuki- bedzie dobzre zobaczysz. a ktory to tydzien?
dziecwyzny bylam na zakupach- nowy stanik musialam kupic i nei zgadniecie jaki rozmiar- 80 E. masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa