reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

He okasia internet mi szfankuje oj mika ja niestety lekarza mam w piątek dopiero eh

Ok zaraz spróbuję wstawić. Mam nadzieje ze w piątek dowiem się co będzie żeby maleństwo się pokazało w końcu he
Mika internet mi szankuje i robi co chce hehe

375493907_3_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-meble-dla-dzieci.jpg

375493907_2_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-dodaj-zdjecia.jpg

Do tego pościel z baldachimem ale jeszcze nie przyszło

Załączniki

• 375493907_3_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-meble-dla-dzieci.jpg
    375493907_3_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-meble-dla-dzieci.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 96
  • 375493907_2_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-dodaj-zdjecia.jpg
    375493907_2_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-dodaj-zdjecia.jpg
    101,4 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My jeszcze musimy kupić ubranka z mężem ale czekamy na płeć bo ciąża była bliźniacza ale jedno wchlonelo drugie najprawdopodobniej czyli tzw syndrom zanikajacego bliźniaka.. I czekamy jak to jest i kto jest... :-(

Hej mika wiesz właśnie mam ten sam problem do tego od wczoraj jakos zaczął mnie boleć brzuch czasami takie klucie a kręgosłup na odc.krxyzowym Chryste jak boli. Do tego pogoda u mnie leje i taka wichura masakra nawet prądu nie ma szok heh

Oj ja mam to samo..Ale to już tak musi być. .. ja nie rozpoznaje twardnienia macicy. . :)

o tak, czas kompletowania wprawki, prania i prasowania ubranek będzie najlepszy ;) nie mogę się doczekać :) w maju celuję w ubranka, planuję tak raz w tygodniu robić zakupy :D a w czerwcu dopiero będzie szaleństwo, w dzień dziecka poszalejemy :) na początku lipca kupimy łóżeczko i całe wyposażenie do niego to już będzie można od razu je złożyć :D kiedy planujecie pakować torbę do szpitala? Ja panicznie boje się przedwczesnego porodu....a po moich poprzednich ekscesach pewnie u mnie jest to możliwe :/ i mam pytanko, w który tygodniu planujecie mieć już przygotowane ubranka (wyprane i wyprasowane)?

Ja myślę, z e na początku lipca :) tylko ze ja mam termin na początek września :) człowiek będzie się czuł pewnie:)

Mi jak twardnieje brzuch to po prostu robi się twardy :D
Cały, jak kamień.

Do tego mam skurcze, takie krótkie, kilkusekundowe i przechodzi.

Kręgosłup też mnie rypie, ale stara się już robię po prostu :D

Byłam u lekarza - T. zapalenie ucha + angina :(
Dobrze, że poszłam. Będę miała spokojny weekend.
W nocy nie miał gorączki.

reklama
Do góry