reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

He okasia internet mi szfankuje oj mika ja niestety lekarza mam w piątek dopiero eh

Ok zaraz spróbuję wstawić. Mam nadzieje ze w piątek dowiem się co będzie żeby maleństwo się pokazało w końcu he
Mika internet mi szankuje i robi co chce hehe

375493907_3_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-meble-dla-dzieci.jpg

375493907_2_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-dodaj-zdjecia.jpg

Do tego pościel z baldachimem ale jeszcze nie przyszło

Załączniki

• 375493907_3_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-meble-dla-dzieci.jpg
    375493907_3_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-meble-dla-dzieci.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 103
  • 375493907_2_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-dodaj-zdjecia.jpg
    375493907_2_1000x700_lozeczko-drewniane-z-materacem-dodaj-zdjecia.jpg
    101,4 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My jeszcze musimy kupić ubranka z mężem ale czekamy na płeć bo ciąża była bliźniacza ale jedno wchlonelo drugie najprawdopodobniej czyli tzw syndrom zanikajacego bliźniaka.. I czekamy jak to jest i kto jest... :-(

Hej mika wiesz właśnie mam ten sam problem do tego od wczoraj jakos zaczął mnie boleć brzuch czasami takie klucie a kręgosłup na odc.krxyzowym Chryste jak boli. Do tego pogoda u mnie leje i taka wichura masakra nawet prądu nie ma szok heh

Oj ja mam to samo..Ale to już tak musi być. .. ja nie rozpoznaje twardnienia macicy. . :)

o tak, czas kompletowania wprawki, prania i prasowania ubranek będzie najlepszy ;) nie mogę się doczekać :) w maju celuję w ubranka, planuję tak raz w tygodniu robić zakupy :D a w czerwcu dopiero będzie szaleństwo, w dzień dziecka poszalejemy :) na początku lipca kupimy łóżeczko i całe wyposażenie do niego to już będzie można od razu je złożyć :D kiedy planujecie pakować torbę do szpitala? Ja panicznie boje się przedwczesnego porodu....a po moich poprzednich ekscesach pewnie u mnie jest to możliwe :/ i mam pytanko, w który tygodniu planujecie mieć już przygotowane ubranka (wyprane i wyprasowane)?

Ja myślę, z e na początku lipca :) tylko ze ja mam termin na początek września :) człowiek będzie się czuł pewnie:)

Mi jak twardnieje brzuch to po prostu robi się twardy :D
Cały, jak kamień.

Do tego mam skurcze, takie krótkie, kilkusekundowe i przechodzi.

Kręgosłup też mnie rypie, ale stara się już robię po prostu :D

Byłam u lekarza - T. zapalenie ucha + angina :(
Dobrze, że poszłam. Będę miała spokojny weekend.
W nocy nie miał gorączki.

reklama
Do góry