Jakims cudem nadrobilam... szczegol, ze podcza czytania, doszla jedna strona.
Rok 2016 bedzie na pewno rokiem z ogromnym przyrostem naturalnym. Nas jest tu duzo, wczoraj dowiedzialam sie, ze kolejna znajoma w PL jest w ciazy oraz syn szefa szwagra (hahahahah) tez bedzie mial bobasa. Tutaj w tym roku mamami zostalo, badz zostanie 5 kolezanek z najblizszego otoczenia. Nie wierze - albo sie stazeje i to ten czas, ze wszyscy znajomi maja dziecko, albo Taki rok plodny
Pogoda tak w kratke, ze krotki rekaw czlowiek zaklada, a za godzine kalosze, kurtka i parasol. Od kilku dni mozna zwariowac. Ale taki rejon - gory, wiec deszczowo i dwie pory roku: zima i lato. Tak naprawde nie ma nic po srodku.
@happymum20 wszystkiego najlepszego dla Dennisa! Czterolatki sa takie fajne!
Ja dzis czuje jakies parcie na dol i boli brzuch, ale bez skurczy. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie i to tylko mala sie tak ulozyla.
@papercut ja w tym roku 2 lipca koncze 24. Witamy, cieszymy sie, ze zwiekszasz grono malych dziewczynek
mysle, ze o nadrabianiu w stecz mozesz zapomniec haha ja bym sie nie podejmowala. I niech wszyscy nasi znajomi podziekuja za to forum.
Dzis wlasnie pomyslalam, ze wszystko to co pisze tu, musialabym pewnie mowic komus innemu. Gadalabym ylko o ciazy i dzieciach, a wiadomo jak w tym wypadku jest z cierpliwoscia. Zostalabym sama i nikt nie chcialby ze mna gadac
haha
Ja mam pytanie, bo chyba ktoras miala tez taki problem. Pisalam, ze przyjaciolka miala akies problemz i wlasnie m.in. skrocila jej sie szyjka o 1,5cm. Lekarz proponowal zostanie w szpitalu, ale nie namawial, to wolala do domu. I teraz panikuje, bo w internetach strasza. Czy faktycznie jak szyjka sie skroci, to zaraz sie rodzi, czy po prostu czasem sie zdarza i pizniej i tak mozna dochodzic do konca bez problemu.
A wczoraj co za dzien. Nie dosc, ze po tej ciezkiej nocy ledwo funkcjonowalam, to babka mnie autem potracila. Wlasciwie tylko dotknela, ale ruszyla jak bylam na przejsciu wariatka.... A moj ukochany chlopak zamiast pocieszyc, to opierniczyl, ze to juz wypadek i policja, a ja sobie po prostu poszlam. I jak bede miec chocby siniaka, to dla rownowagi nabije mi drugiego
wredny Potwor i panikarz!