reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Teraz od tej coli mały mi tak szaleje w brzuchu, że już wiem jak będę czuła się wieczorem :/ Tak źle i tak niedobrze.
Podziwiam, te które pracują. Albo macie dużo siły albo ja zupełnie nie nadaję się do bycia w tym stanie. Jestem załamana, Wy ogarniacie starsze dzieci, dom, pracę, ogrody, a ja nawet siebie nie ogarniam. Najpierw kąpałam się tylko przy mężu na wypadek zasłabnięcia, a teraz będę z domu wychodzić tylko z obstawą. Czuję się jak kompletna kaleka :/

reklama
papercut Witamy! :)
ja mam 28lat i chyba na ostatni gwizdek zdążę w tym wieku urodzić bo we wrześniu 29 :)
Gratuluje Córeczki! ja może dowiem się jutro, bo Dzidzia wcześniej nie chciała się pochwalić.

okasia ja pracuje bo krótko mówiąc muszę i to do końca czerwca mam być w pracy, tylko wtedy dostane pełne świadczenia po porodzie. generalnie temat szeroki ale szkoda gadać. tak jest i juz. Uwierz że chętnie pobyłabym w domku! Mam nadzieje że się już lepiej czujesz. Nie szalej za dużo, jak po cukrze lepiej to musisz jeść, a dzidzia pokopie przynajmniej wiesz że wszystko oki :) nic się nie stresuj. ciiaaooo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
okasia spokojnie. taki czas masz teraz. kazd ciaza inna. mi tez slabo w meisnym dzis sie zrobilo az sie rozpinalam i odddychalam jak lokomortywa ale nikt mnie nie puscil :) ostatanio etz czesciej robi mi sie slabo wlasnie a z mala w ciazy tak nie mialam
pepercut witamy :)
heronima masKRA Z tym pzredszkolem,. dobzre ze udalo ci sie zmienic. moja juz do 0 do szkoly chodzi ale w lipcu panie z pzredskzola zgodzily sie zeby przychodzila do pzredszkola wiec ona sie cieszy i ja etz bo w lipcu to juz ze mna roznie moze byc a maz tyle wolnego nie dostanie

u mnie pada, spac mi sie chce i len jak nie wiem. glowa zaczyna mnie bolec na dodatek i troche zab ktory w pon mialam robiony ale nruszyla mi go i moze to tak ma byc

Okasia, ja mam tak ale tylko w Biedronce, w innych sklepch spoko luz a tylko wejdę do Biedry i mroczki przed oczami, nogi z waty. Najgorzej jak musze sie w kolejce ustawic ... normalnie masakra. Oczywiscie nikt w kolejce nie przepusci (stalam z 1 mlekiem) lepiej udac ze sie nie widzi... szkoda gadac.
Dzisiaj kuzynka byla na obciazeniu glukoza i u nas w lab nie pozwalają wcisnąć cytryny, bo zakłamuje wynik. Nie wiem jak ja to wypije :(

reklama
ta glukoza taka straszna? słyszałam że zdarzają się po niej wymioty ale myślałam że to późniejsza reakcja, a nie jest to spowodowane smakiem... hmmmm

Do góry