niunia102
Fanka BB :)
Glukoza jest straszna wymioty zdarzaja sie nawet podczas picia niestety trzeba to jakos przejść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 21go
Dla mnie nie była zła jak lemoniada a w ogóle słodkiego nie jem więc myślałam że nie dam rady ale jak zaczęłam pić to jednym duszkiem i na prawdę nie była taka słodka może u nas jakąś inną w tych saszetkach rozpuszczająta glukoza taka straszna? słyszałam że zdarzają się po niej wymioty ale myślałam że to późniejsza reakcja, a nie jest to spowodowane smakiem... hmmmm
Fimka czy Ty nie miałaś przypadkiem odpoczywać?!!!!
od razu w ziemi sadziłaś? moi rodzice sadzą najpierw nasiona w doniczkach, w okolicach lutego I trzymają w domu na parapecie, a potem rozsadzają do ogrodu.
Ja miałam taki duży plastikowy kubek czyli gdzieś ze 2 białe plastikowe standardowe kubki tak myślęmożna tą glukoze popić wodą albo czymś, w jakich to jest ilościach? kieliszek? szklanka?