reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Basienka napewno się wszystko wyjaśni, głowa do góry, pomysl o maluszku, choć wiem, że ciężko...a faceci to jak dzieci, czasem nawet gorzej...będzie dobrze:-)

reklama
@Mamakulka mnie leci caly czas, co prawda z jednej piersi mniej, ale z tamtej, to juz pare razy obudzilam sie z mokra koszulka... takze krowaze mnie juz siarodajna :D

@BASIENKA 28 ja nie rozumiem go... rodzina to jednosc i odpowiedzialnosc zbiorowa! Ale znam zo, mojego bylego chlopaka ojciec byl policjantem i fajny facet, ale cham... latwo nie mieli. Mam nadzieje, ze twoj maz ma wyrzuty sumienia teraz, nawet jak nie okazuje, bo przeciez kasa to nie wszystko, barziej twoimi nerwami powinien sie przejmowac. A z drugiej strony ZUS musi moim zdaniem uwzgledniac, ze masz dziecko, to czy przedszkole, czy spacer, to obowiazek z ktorego nie powinnas rezygnowac, chociazby dla przyjemnosci wyjscia z domu choc na chwile!

Dominika, również mam obawy że mój książe nie zrobi fikołka...Z córka liczyłam na to do samego końca a teraz jakoś nie mam większych nadziei. Nie mam za bardzo na to wpływu więc trzeba będzie pogodzić się z zaistniałą sytuacją i w razie czego szykować się na drugie cc. Obawiam się tylko cesarki na we wcześniejszym terminie, bo wiadomo, że lepiej jak poród sam zacznie się a teraz robi się to jakieś 2 tygodnie przed datą porodu.

hej :)
pytanko do dziewczyn z TRÓJMIASTA i okolic.. w którym szpitalu będziecie rodzić? :-) Jaki szpital jest u nas najlepszy? :-)
ja na zaspie bede rodzila- jest tam najlepszy oiom noworodka w trojmiescie w razie czego.

basia
masakra- ja juz mojemu powuedzialam ze w razie zcego ma mowic ze dopiero wrocil i nie wie gdzie ejstem ale twoj pojechal po calosci. wszytsko sie wyjasni zobaczysz
okasia zdrowka- kuruj sie
mamakulka mi nic nie leci jeszcze

jesli chodzi o odzywiamnioe to satram sie zdrowo ale zcasem nie wychodzi. ale staram sie :)

dziewczynki a jak dużo pochodzicie to też was ciągnie w pachwinach i po bokach na dole macie taki brzuch obolały?
wybaczcie że tak wypytuję ale tak bardzo chce żeby wszystko było już dobrze że zaczynam świrować :(

No ja mam tylko oznaczenie B .
Zresztą teraz i tak za późno. Wracam za tydzień i liczę na to ze nie będzie kontroli.

Słuchajcie laski leci Wam juz siara?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Kochana mi już chyba od 3 tygodni ulatuje przeważnie w nocy czyli tak od 20tygodnia, straszne to jest a nie lubię spać w staniku ale mogę wtedy wkładki laktacyjne włożyć i muss ;)

Ostatnia edycja:
reklama
kassia - dzięki za odpowiedź, od razu mi lepiej gdy wiem że nie tylko ja tak mam :)

poważnie? Wam już siara leci? :-o to normalne? Jak mi się nie pojawi do porodu to powinnam się martwić?

Do góry