reklama
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Wlasnie wrocilam z poczty, wyslalam wyjasnienie, oby sie udalo, trzymajcie kciuki. To teraz jestem uziemiona do konca ciazy. Mamakulka, jesli przebywasz pod innym adresem, musisz to zglosic do zusu, bo wrazie kontroli bedziesz musiala pisac pisma wyjasniajace tak jak ja ... Jak ja wytrzymam w domu bez opuszczania posesji. Corka w przedszkolu, a ja bede uziemiona. Jeszcze 4 miesiace wiezienia
BASIENKA 28
Dzieki Kochana, ja nie spalam przez niego cala noc i ryczalam, a ten spal smacznie. Nie odzywam sie do niego.jak zakupow teraz nie zrobi, to bedzie lizal palce, bo ja zakupow juz nie zrobie niestety. Z domu od dzis nie wychodze, nawet na kawe do sasiada, po dziecko do przedszkola tez nie ide. WiezienieBasia a tego Twojego męża rozerwałabym na kawałeczki, sam Ci głupol zrobił problem i jeszcze się rzuca. Co oni mają w głowie. A najgorsze, że teraz to Ty musisz się denerwować i wyjaśniać. Ucz się na błędach, daj mu równo popalić. Zaktywizuj go do tego co najczęściej sama robisz, a jak będzie marudził to mów, że to ponad Twoje siły i obawiasz się kolejnej kontroli. No aż się we mnie zagotowało jak czytałam Twój wpis.
okasia
Basienka solidaryzuję się z Tobą, też nie będę wychodzić. Dla Cibie będzie więzienie, ale może mężowy nadmiar obowiązków dobrze zrobi.
Obudziłam się dziś z mega bólem zatok, zresztą jak każdego dnia. Zazwyczaj przechodziło po wydmuchaniu nosa. Natomiast dziś nic to nie daje, po prostu rozłożyło mnie po całości. Robię inhalacje i zaraz poczytam co by tu wziąć żeby małemu nie zaszkodzić, a poczuć się lepiej. Czuję, że piękny weekend przede mną :/ Nie dość, że głowa mi pęka to jeszcze mam zawroty i totalny odpływ sił. Dziś ni wychodzę z łóżka, mowy nie ma!
Obudziłam się dziś z mega bólem zatok, zresztą jak każdego dnia. Zazwyczaj przechodziło po wydmuchaniu nosa. Natomiast dziś nic to nie daje, po prostu rozłożyło mnie po całości. Robię inhalacje i zaraz poczytam co by tu wziąć żeby małemu nie zaszkodzić, a poczuć się lepiej. Czuję, że piękny weekend przede mną :/ Nie dość, że głowa mi pęka to jeszcze mam zawroty i totalny odpływ sił. Dziś ni wychodzę z łóżka, mowy nie ma!
BASIENKA 28
A *spam* probowalas? Mnie tylko to pomoglo, zarowno krople do nasa jak i saszetki do rozpuszczenia :-) dzieki za solidarnosc. Jestescie wspaniale dziewczyny, troche sie uspokoilam. Pewnie pozniej pojde spac, bo nie wytrzymam po takiej nocy. Oczy spuchniete, ze masakra. Maz mi powiedzial, ze dopiero wtedy mnie przeprosi jak mi uwzglednia wyjasnienia i dostane kase. Brak slow na niego... wtedy to moze pomarzyc o pieniazkach. Nie dam mu ani grosza. I przeprosin tez nie przyjme. Odkad przeniosl sie do policji, to jest nie do wytrzymania, krol i wladca, bo on zarabbiaBasienka solidaryzuję się z Tobą, też nie będę wychodzić. Dla Cibie będzie więzienie, ale może mężowy nadmiar obowiązków dobrze zrobi.
Fluttershy
Zaangażowana w BB
hej
pytanko do dziewczyn z TRÓJMIASTA i okolic.. w którym szpitalu będziecie rodzić? :-) Jaki szpital jest u nas najlepszy? :-)
pytanko do dziewczyn z TRÓJMIASTA i okolic.. w którym szpitalu będziecie rodzić? :-) Jaki szpital jest u nas najlepszy? :-)
Mamakulka
No ja mam tylko oznaczenie B .
Zresztą teraz i tak za późno. Wracam za tydzień i liczę na to ze nie będzie kontroli.
Słuchajcie laski leci Wam juz siara?
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Zresztą teraz i tak za późno. Wracam za tydzień i liczę na to ze nie będzie kontroli.
Słuchajcie laski leci Wam juz siara?
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
BASIEŃKA28 kurczę, nie zazdroszczę Ci tej nerwówki u mnie w domu wiedzą, że w razie kontroli albo jestem w aptece, a najlepiej, żeby nie otwierali drzwi, bo właśnie mogą powiedzieć, że ktoś inny to mógłby za mnie zrobić. Podobno przyjmują tłumaczenia wizyta u lekarza, na badaniach, ale można też na przykład powiedzieć, że lekarz zalecił spacerowanie, dla zdrowia, no chyba, że ma się leżące. Nie dziwie się, że jesteś wściekła na męża, pewnie był w takim szoku, że nawet nie pomyślał trzymam kciuki aby sprawa się pozytywnie rozwiązała!!!
piszecie o odżywianiu, ja mam to szczęście, że jajka wiejskie od kuzynki, teście mają ogródek, więc latem sprawdzone warzywa, zaprawy też od nich dostaję, więc fajnie , ale co z tego, skoro mój synek kiedyś jadł wszystkie warzywa, tak do roku, a potem niestety się skończyło, i muszę nieźle się nagimnastykować, jak coś zje to święto i się cieszymy... lubi kasze, ryż, makarony, ziemniaki czasami, no i sosy, i jego ukochane mięsko, wędliny, kiełbaski, no mięsożerny człowiek po rodzicach. Słodycze je, ale ode mnie nie dostaje I raczej też mi nie choruje.
miłego dnia Dziewczyny!
piszecie o odżywianiu, ja mam to szczęście, że jajka wiejskie od kuzynki, teście mają ogródek, więc latem sprawdzone warzywa, zaprawy też od nich dostaję, więc fajnie , ale co z tego, skoro mój synek kiedyś jadł wszystkie warzywa, tak do roku, a potem niestety się skończyło, i muszę nieźle się nagimnastykować, jak coś zje to święto i się cieszymy... lubi kasze, ryż, makarony, ziemniaki czasami, no i sosy, i jego ukochane mięsko, wędliny, kiełbaski, no mięsożerny człowiek po rodzicach. Słodycze je, ale ode mnie nie dostaje I raczej też mi nie choruje.
miłego dnia Dziewczyny!
reklama