reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

O matko Basienko :*ja nawet nie wiedziałam , że można mieć kontrolę z zusu! Dlaczego tak?

Ja jestem wiejska baba I uwielbiam robić przetwory :)nie robie żadnych na słodko ale ogórki różne, sałatki iine tego typu zawsze :D

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Basienko , przykro mi.

Jestem w szoku bo sama o tym nie wiedziałam a wyjechałam sobie na wakacje i co jaknsie sprawdza to dupa? Boże z ta Polską... przecież nikt nie mówi, że masz zwolnienie I musisz leżeć i kwitnac. No jestem zaskoczona.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Basia, ja myślę, że jak możesz chodzić to da się z tego wybrnąć. A o której godzinie Cię nawiedziły?

Basienka - to pisz! powodzenia :tak: oby się wszystko dobrze potoczyło. nie potrzebny Ci teraz stress.

nati - no może dziecko wykonywać fikołki, jasne
ale przeważnie odwraca się w okolicach 20-25 tygodnia. oczywiście może się tez odwrócić I w 38 tc, ale znając moje dzieci w brzuchu to zaczynam się obawiać

Basia a tego Twojego męża rozerwałabym na kawałeczki, sam Ci głupol zrobił problem i jeszcze się rzuca. Co oni mają w głowie. A najgorsze, że teraz to Ty musisz się denerwować i wyjaśniać. Ucz się na błędach, daj mu równo popalić. Zaktywizuj go do tego co najczęściej sama robisz, a jak będzie marudził to mów, że to ponad Twoje siły i obawiasz się kolejnej kontroli. No aż się we mnie zagotowało jak czytałam Twój wpis.

Dominika mam takie samo zdanie o antybiotykach, moje dzieci nie dostają, najmłodszy dostał we Francji na wakacjach bo strasznie sie męczył z zapaleniem ucha a wiadomo na wakacjach po za domem i jeszcze w 35st upale zgodziliśmy się wkońcu na antybiotyk ale w domu zawsze próbuję domowych metod i własciwie dzieci chorują mi sporadycznie i to głównie jakieś tam katary albo jednodniowe gorączki z którymi sobie szybko radzimy.
Odżywanie jest ważne, ja jako dziecko byłam chowana na śmieciowym jedzeniu, moja mama nie lubiła nie umiała gotować więc podawała same gotowce z puszek, mrożone dania gotowe, notorycznie żłopałam cole od małego, owszem nie choruje jako osoba dorosła ale nie mam już woreczka żółciowego i miałam wiele zołądkowych problemów z wieku dorosłym więc jednak się to na mnie odbiło w taki sposób. Dlatego moje dzieci sporadycznie od święta jedzą takie fastfoody.

Basienka powodzenia w wyjaśnianiu a męża bym udusiła!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Basia jestem w szoku!! Współczuję! Ale to że niby mamy siedzieć w domu 24h? Masakra. A ja chciałam jechać na tydzień do rodzinnego miasta, bo wiadomo, że długo później nie pojadę...

Napisane na G620S-L01 w Forum BabyBoom

A mężowi powiedz, że jak jeszcze raz wywinie taki numer, to będzie miał do czynienia z sierpniowkami! I pozna co to jest gniew wypelnionych po uszy hormonami kilkunastu ciezarnych babek! Głowa do góry :-)

Napisane na G620S-L01 w Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry