reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
fluttershy i heronima poczytajcie troche o tych szpitalach. ja pracuje w szpitalu na zaspie i dlatego etz bede tam rodzila- mala tez tam rodzilam :)

bylam na zkupach z mezem ale dla dzidzi nic nie kupilam :)

a ja nawet nie wiem czy mam 1 czy 2 na zwolnieniu napisane. i tez troche sie boje

Ja uważam , że to jest po prostu niedorzeczne takie sprawdzanie tym bardziej , że cholera oni są tak nieobowiazkowi, że szok. Od lutego czekałam na kasę. Dostałam kilka dni temu i oczywiście nie całość. Bo po co. Za cały luty i cały marzec dostałam zawrotną 1543 zł. Naprawdę jestem wkurzony ta sytuacja Basienki. Ten kraj to już serio schodzi na psy ( przepraszam pieski)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Ja to jednak głupol jestem. Siedziałam w łóżku zakryta po nos z bolącymi zatokami i nagle olśnienie, że nowa oferta Pepco wchodzi od dziś. Od razu zobaczyłam bodziaki za 5,99 zł, a za kilka minut byłam już w butach. Auto, 15 minut i jestem z powrotem z 3 sztukami :) Teraz mogę na spokojnie dalej zdychać :)

Ciekawe jak w Niemczech, co prawda ja na l4 zamierzam iść dopiero jakiś miesiąc przed porodem, wiec pewnie i tak będę juz tylko leżeć hihi

Ja właśnie chciałam ponarzekać na mała, ze standardowo po wizycie lekarza spokojna kilka dni, ale właśnie dala o sobie znać.

Mnie ciągle boli brzuch, tak z wierzchu, jakby mięśnie. Wejde po schodach i cały boli, jak stoję za dlugo też, ciągnie czasem. Jak podnoszę ręce do góry, to mam wrażenie, ze skory nie starcza na brzuchu hihi

Ja tez się nad szpitalem zastanawiam, zobaczę co poleci doktorek, bo narazie jestem przy szpitalu gdzie rodzila siostra :p
Zalezy mi oczywiście na naturalnym, ale zobaczymy co los przyniesie. Tak samo na karmieniu piersią, ale wiem to, ze wczesna siara nie oznacza mleczarni później, wiec zobaczymy :D

reklama
Do góry