reklama
Fluttershy
Zaangażowana w BB
Hermiona, ja właśnie do Wejherowa mam najbliżej.. ale sama nie wiem na który szpital się zdecydować :-)
fluttershy i heronima poczytajcie troche o tych szpitalach. ja pracuje w szpitalu na zaspie i dlatego etz bede tam rodzila- mala tez tam rodzilam
bylam na zkupach z mezem ale dla dzidzi nic nie kupilam
a ja nawet nie wiem czy mam 1 czy 2 na zwolnieniu napisane. i tez troche sie boje
bylam na zkupach z mezem ale dla dzidzi nic nie kupilam
a ja nawet nie wiem czy mam 1 czy 2 na zwolnieniu napisane. i tez troche sie boje
Mamakulka
Fanka BB :)
Ja uważam , że to jest po prostu niedorzeczne takie sprawdzanie tym bardziej , że cholera oni są tak nieobowiazkowi, że szok. Od lutego czekałam na kasę. Dostałam kilka dni temu i oczywiście nie całość. Bo po co. Za cały luty i cały marzec dostałam zawrotną 1543 zł. Naprawdę jestem wkurzony ta sytuacja Basienki. Ten kraj to już serio schodzi na psy ( przepraszam pieski)
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
okasia
Ja to jednak głupol jestem. Siedziałam w łóżku zakryta po nos z bolącymi zatokami i nagle olśnienie, że nowa oferta Pepco wchodzi od dziś. Od razu zobaczyłam bodziaki za 5,99 zł, a za kilka minut byłam już w butach. Auto, 15 minut i jestem z powrotem z 3 sztukami Teraz mogę na spokojnie dalej zdychać
nati92
Ciekawe jak w Niemczech, co prawda ja na l4 zamierzam iść dopiero jakiś miesiąc przed porodem, wiec pewnie i tak będę juz tylko leżeć hihi
Ja właśnie chciałam ponarzekać na mała, ze standardowo po wizycie lekarza spokojna kilka dni, ale właśnie dala o sobie znać.
Mnie ciągle boli brzuch, tak z wierzchu, jakby mięśnie. Wejde po schodach i cały boli, jak stoję za dlugo też, ciągnie czasem. Jak podnoszę ręce do góry, to mam wrażenie, ze skory nie starcza na brzuchu hihi
Ja tez się nad szpitalem zastanawiam, zobaczę co poleci doktorek, bo narazie jestem przy szpitalu gdzie rodzila siostra
Zalezy mi oczywiście na naturalnym, ale zobaczymy co los przyniesie. Tak samo na karmieniu piersią, ale wiem to, ze wczesna siara nie oznacza mleczarni później, wiec zobaczymy
Ja właśnie chciałam ponarzekać na mała, ze standardowo po wizycie lekarza spokojna kilka dni, ale właśnie dala o sobie znać.
Mnie ciągle boli brzuch, tak z wierzchu, jakby mięśnie. Wejde po schodach i cały boli, jak stoję za dlugo też, ciągnie czasem. Jak podnoszę ręce do góry, to mam wrażenie, ze skory nie starcza na brzuchu hihi
Ja tez się nad szpitalem zastanawiam, zobaczę co poleci doktorek, bo narazie jestem przy szpitalu gdzie rodzila siostra
Zalezy mi oczywiście na naturalnym, ale zobaczymy co los przyniesie. Tak samo na karmieniu piersią, ale wiem to, ze wczesna siara nie oznacza mleczarni później, wiec zobaczymy
Mamakulka
Mamakulka
Nati a który masz tc ? Mnie też skóry jakby nie starczalo ale starcza na pewno bo mam dużo tkanki tłuszczowej i skóry tez dzięki temu.
okasia
Jeszcze 2 tygodnie, ale ja taka wyrywna jestem, że czekać nie mogłam Jeszcze bym gorączki dostała
reklama
Mamakulka
Uff dzięki za info. Mam pełno bodziakow ale taka promocja nie może ominąć mojego syna przecież dobrze, że tyle czasu jeszcze to zdążę