reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Basiu ale miałaś 1 czy 2 wpisane na L4 ? pamiętasz ? bo serio wystraszyłaś tą kontrolą, ja mam 2 i chodzę to tu to tam,
do mamy jadę na cały dzień .. hmm ciekawe ...

Mój maluch albo urósł albo trochę przesunął się do góry, bo bolą mnie żebra tak strasznie, że mam problemy ze snem :/ Nie wiem kiedy on śpi, powinien ok 20h na dobę, a ciągle czuję jak kopie. Chyba, że kopie przez sen :)

Mój maluch albo urósł albo trochę przesunął się do góry, bo bolą mnie żebra tak strasznie, że mam problemy ze snem :/ Nie wiem kiedy on śpi, powinien ok 20h na dobę, a ciągle czuję jak kopie. Chyba, że kopie przez sen :)
Moja wczoraj cały dzień się ruszala i dzisiaj to samo aż dziwne bo w dzień przeważnie jej nie czułam tyko parę razy w ciągu dnia najbardziej rano jak sie budziłam i wieczorem jak się kladlam spać i lezalam już w łóżku :) a teraz od 2 dni szaleje :D

No ja na razie czuje tylko rano i wieczorem , w ciągu dnia slabiutko. Właśnie nad ym myślałam bo dziś wyjątkowo mało :) leniwy dzień a ja już swiruje. Kure straszna jestem panikara. Matusiak który masz tc?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

o, też się nad tym zastanawiałam bo już któryś dzień z rzędu budzę się z obolałymi żebrami na dole i bokami brzucha :p w ciagu dnia jak się położę to czuję jak mi się dzidzia w środku delikatnie obija, najaktywniejszy jest wieczorem i czasami rano :) na ogół jak jednego dnia narzekam że coś mało się rusza to następnego dnia szaleje :D

Ja mam w l4 wpisaną 2, czyli chory moze chodzic i mimo ze wiem ze naloty zus robi to wychodze z domu, szczegolnie ze meza teraz nie ma i do sklepu czy na spacer z psami musze wyjsc. Najwyzej napisze wyjasnienie :-) bedzie dobrze Basia zobaczysz, z tego co wiem to nie robia problemow jak Cie nie zastana w domu, przynajmiej u mnie.

Ja pamiętam że moje koleżanki pisały wyjaśnienia i nie robili problemów. Trzymam kciuki więc żeby wszystko się wyjaśniło. Ale dziwi mnie to że jak na l4 jest wyraźnie zaznaczone że chory może się poruszać to nie rozumiem problemu i zastraszania przez zus. Trzeba przecież iść na badania, kupić wyprawkę i na obiad. Ile jest kobiet co same są.

reklama
pytanko do dziewczyn z TRÓJMIASTA i okolic.. w którym szpitalu będziecie rodzić? :-) Jaki szpital jest u nas najlepszy? :-)

Ja sie zastanawiam nad Wejherowem i Redlowem. W Wejherowie niby spoko, ale uwielbiaja meczyc ciezarna czekajac do ostataniej chwili zanim zdecyduja czy sn czy cc. Lazienki sa na korytarzu, a niby taki super nowoczesny i po remoncie. Natomiast Redlowo na luzie podobno, sale 2os z lazienkami, personel bardzo dobry.

Słuchajcie laski leci Wam juz siara?

Nie nie leci na szczescie :)

dziewczynki a jak dużo pochodzicie to też was ciągnie w pachwinach i po bokach na dole macie taki brzuch obolały?

Czasem mam takie bole, ze tylko lezec sztywno i sie nie ruszac, ale ja mam naped turbo w tylku, uwielbiam wszedzie na nozkach smigac i niestety nie oszczedzam sie zbytnio

poważnie? Wam już siara leci? :-o to normalne? Jak mi się nie pojawi do porodu to powinnam się martwić?

NIe masz sie czym martwic to sparwa indywidualna, tak jak to czy pokarm sie pojawi wczesniej czy np duuzo pozniej. Ja chyba 2 dni po porodzie dopiero pokarm dostalam i to tak mi sikalo, ze zapasy w lodowce czasem sie psuly, bo maly nie nadazal zjadac

Do góry