reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Nadrobilam...

@okasia tez czułam synka haha jakie imię?

Jak mamy z R. wolny weekend, to toniemy w slodyczach. Poszliśmy wczoraj do ruskiego sklepu i chalwa kakaowa jest nowym hitem! Juz nic nie ma :p

Byla sobie sobota, ale kto by pomyślą, ze mój chłopak w jakakolwiek sobotę w zyciu pójdzie spać tak wcześnie. Przynajmniej serial w spokoju mogłam obejrzeć :D tylko w strasznych momentach mocniej sciskalam rękę.

W ogóle, to ostatnio przemęczona jestem, przez co brzuch boli. Jedna niedziela w tym nie pomoże, a jutro znów nowy tydzień...

reklama
ja czuje się chyba lepiej...chic krzyże bola az mi nogi cierpią. moj kochany po pracy pojedzie mi do kfc po sałatkę...no uwielbiam tego faceta <3

Ja sobie kupiłam taka wielka poduche do spania i musze powiedzieć ze od tego czasu plecy mnie już nie bola. Ja ze swojego punktu widzenia polecam

hellevoet u mnie nic nie pomoże.10 lat temu wpadlam pod samochod mam przez to silne skrzywienie kregoslupa w odcinku lendzwiowym...nieraz boli bez powodu a przy ciąży,chorobach,przeciazeniu umieram zawsze

hellevoet mam tez codeine(czy jakis tak) silne tabletki przeciwbolowe dla kobiet w ciazy ale wiadomo staram sie brac tylko w te najgorsze dni. Ja ostatnio moglabym zyc na samych salatkach a ze dzis brak mocy na robienie to chociaz taka zjem.

Witajcie po weekendzie :)
Okasia a to niespodzianka :p
Happy i inne chorujące dziewczyny zdrówka, do mnie tez przyplątał się katar ale mało uciążliwy... Przywiozłam od mamy syrop z kwiatów i owoców bzu i popijam sobie po łyżeczce, a jak będzie gorzej inhalator pójdzie w ruch :)
Wczoraj przywiozłam mega wałówkę od mamy ze świniobicia :) Polędwiczki, szynki, schab, żeberka mniam mamy zapas na dłuższy czas :p A w tygodniu kiełbasa i szynki wędzone :)
Plan na dziś umycie chociaż jednego okna :) Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :)
Wczoraj z mężem usiedliśmy i szukaliśmy imion które nam się podobają :) Stawiamy na prostotę i klasykę, do tego mamy długie nazwisko więc imię musi być stosunkowo krótkie bo młodemu rubryk w urzędowych papierkach zabraknie :) Oto nasze typy :Łukasz, Damian, Michał, Jakub (trochę zbyt popularne więc pewnie odpadnie), Filip, Mateusz i Wojciech. Jeśli chodzi o to ostatnie tak ma na imię mój mąż i nie wiem czy nie będzie siary że Junior tak samo nazywa się:) Macie w rodzinach takie przypadki?

Wojtek to piekne imię, tak chciałam, żeby mój syn nosił to imię, ale niestety kuzynka nas wyprzedziła i nici. W mojej rodzinie tak jest, że matka i córka mają takie same imiona, a w dalszej rodzinie nawet babcia, matka i córka :)

U nas tez byla mysl, zeby byl junior, ale wystarczy, ze teraz obaj maja imiona na M i wiecznie mi sie myla :)

Wiosna piekna,a moje dziecko nie chce chodzic do p-la :/ Tz bede go tak czy siak przenosic, ale dopiero w wakacje, ale teraz wolalabym, zeby jeszcze pochodzil,a on dostal kare od Pani i sie zrazil. I w sumie nie byloby problemu, ze dostal kare, bo kiedys stal w kacie, ale chodzi mu o to, ze on plakal, bo tesknil za mna i nie chcial brac udzialu w zajeciach, a Pani nie porozmawiala z nim tylko wyprowadzila z sali. No i teraz nie chce chodzic i koniec ech.

reklama
ja mam taki przypadek w rodzinie- moj kuzyn i jego syn maja te same imie :)

u nas slonce swieci ale musze isc zakupy zrobic jak mala zaprowadze do szkoly. okien chyba dxzis nie dam rady ale nic straconego- mam caly tydzien :)

Do góry