reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
pachwiny etz bardzo mnie bola

boze dziewczyny zabilabym za babke gotowana- fimka dodalas pzrepis i ja etraz umieram a nie mam formy :(

Ostatnia edycja:
hej melduje ze nadal umieram :( wczoraj mlody przespal ze mną prawie 3h w dzień...bylam w szoku. dzis już wiem dlaczego. kaszel i gorączkę ma :/
okasia-czulam ze u ciebie będzie jednak syn

Mnie tez boli brzuch. Ostatnio dosc czesto. Ja dzis bylam w kosciele, ugotowalam obiad i odpoczywam siedzac pod kocykiem. U nas tak strasznie zimno brrrrrr. Takze grzejemy sie z corcia pod kocykiem :-)

Dzisiaj niedziela leniwy dzien a trzeba było posprzatac po wczorajszej imprezce. Ale mam spokoj do samych chrzcin teraz :)
U nas pogoda nawet niezla sloneczko swieci prawie caly dzionek :)

dziewczyny, miała któraś takie głupie wrażenie że wasze zęby minimalnie się ruszają? Zaczęłam używać nici dentystycznej, zmieniłam pastę i płyn do płukania i od wczoraj mam wrażenie ze mi górne jedynki i dwójki minimalnie drgają gdy opre na nich język...nie ukrywam że jestem przerażona i jutro idę do dentystki, zastanawiam sie czy to nie coś z dziąsłami bo to raczej niemożliwe żeby cztery zęby obok siebie nagle uznaly ze wypadną...

reklama
ale sie usmiałam baby wy z tym co wypada a co nie :D
ja brałam ślub od razu po studiach :) wiecie kumpliczki to miały weselicha na 200 osób a my na 40 zrobili z dj, a później Chorwacja, i twardo kase odkładaliśmy :) też mnie się pytano kiedy dzidziuś itp nawet ślub domniemano, że z powodu dziecka, ale dziecko pojawiło się kupe lat po ślubie i to dziwiło otoczenie- jakim prawem my świat zwiedzamy i tacy szczęśliwi jesteśmy :D dziś mamy dom i te dzieci ( trzecie w drodze więc się pytają czy jeszcze planujemy :D takim to mrówki w gacie! i nie mam zamiaru się z niczego tłumaczyć ;) dzieci chrzcimy bo chcemy- a w naszym środowisku też to dosyć wielkie dziwactwo.... wolnoć Tomku w swoim domku ;) róbta co chceta i dajcie innym żyć wg. ich przekonań :)

okasia gratuluję syna! a waga no kochana, no! syn cie na rękach będzie nosić :D

Do góry