reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Na połówkowych chyba lekarz mierzy dzidziusia przy zwykłym obrazie ale przełącza na 3d, u mnie jest jeszcze zdjęcie buźki kolorowe. Nawet nie orientowałam się ale tyle pamiętam z pierwszej ciąży :)

reklama
A ja wlasnie wymylam lodowke uff ("kocham" to robić tak jak i myc okna) ;)
Jeszcze czeka mnie pakowanie ( środa wieczór ruszamy kierunek POLSKA) :D Jupi !!!! no i muszę jutro domek posprzątać bo po świętach wracamy z teściami, pierwszy raz odwiedza nas w końcu w DE :) wiec trzeba porządek w domu zostawić na pierwsze wrażenie xD

Ann gratuluję!
A ja dzisiaj bardzo aktywny dzien, spacer z maluszkiem i wielkie sprzątanie:-) słońce dodało mi energii , teraz leżę i nie mogę się ruszyć :-) a jutro pewnie będzie len na całego :-)

A na polowkowe idziecie 3d? Czy zwykłe usg?

Najgorsze jest w takich porzadkach, że chciałoby się zrobić wszystko na raz i to perfekcyjnie, a tu ciało odmawia posłuszeństwa! Idę się zaraz kąpać, bo czuje się jak zmęczona i brudna świnka :p
ja na zwykle ide. nie mama juz parcia na 3d. z corka bylismy na 3d a na plytce nic sie nie zapisalo dlatego etraz wystarczy mi zwykle :)

Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa dziewczyny :-*
Też liczę że to będzie nudna ciąża ;-)
Na pewno jeszcze do Was zajrzę przed porodem waszym i moim ;-)

@Ann jak ja lubię takie wiadomości :D super, ze tak od razu

@Matusiak zazdroszczę Polski. Od wrzesnia nie byłam, a w ciąży mi się tak podejscie zmieniło, ze mnie tam ciągnie. A do maja tyylee czasu.

Apetytu nie mam przez to przeziębienie. A wszyscy mówią, ze chudnę, po nogach, rękach. Dzis przeczytałam, ze na tym etapie powinnyśmy spożywać 3000 kcal dziennie hahaha

Padnieta jestem, a tu dopiero poniedziałek, dobrze, ze w pracy spokój.

@Ann jak ja lubię takie wiadomości :D super, ze tak od razu

@Matusiak zazdroszczę Polski. Od wrzesnia nie byłam, a w ciąży mi się tak podejscie zmieniło, ze mnie tam ciągnie. A do maja tyylee czasu.

Apetytu nie mam przez to przeziębienie. A wszyscy mówią, ze chudnę, po nogach, rękach. Dzis przeczytałam, ze na tym etapie powinnyśmy spożywać 3000 kcal dziennie hahaha

Padnieta jestem, a tu dopiero poniedziałek, dobrze, ze w pracy spokój.
Ja właśnie też ostatni raz we wrześniu byłam dlatego teraz to tak przeżywam :) teraz w święta będziemy i planujemy jeszcze na początku czerwca ale to zobaczymy jak się będę czuła :)

Dziewczyny czy ja mogę wziąść apap taki do rozpuszczenia? Mam też taki w tabletce do rozpuszczenia też można?

I mam paracetamol w czopkach 250 mogę w razie gorączki taka dawkę zażyć?

@Ann gratulacje :) i odwiedzaj nas
@Matusiak ale ci zazdroszczę wyjazdu też bym chciała. Ale mi to dopiero w maju może się uda

No dziewczyny tak się cieszyłem że mąż wraca za statku jutro no i oczywiście wszystko się popsuło. Zamiennik nie może przyjechać więc będzie w domu po świętach. Od razu odechciewa mi się robic świat pewnie skończy się na jajku i serniku z brzoskwiniami

reklama
Do góry