reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Na połówkowych chyba lekarz mierzy dzidziusia przy zwykłym obrazie ale przełącza na 3d, u mnie jest jeszcze zdjęcie buźki kolorowe. Nawet nie orientowałam się ale tyle pamiętam z pierwszej ciąży :)

reklama
A ja wlasnie wymylam lodowke uff ("kocham" to robić tak jak i myc okna) ;)
Jeszcze czeka mnie pakowanie ( środa wieczór ruszamy kierunek POLSKA) :D Jupi !!!! no i muszę jutro domek posprzątać bo po świętach wracamy z teściami, pierwszy raz odwiedza nas w końcu w DE :) wiec trzeba porządek w domu zostawić na pierwsze wrażenie xD

Ann gratuluję!
A ja dzisiaj bardzo aktywny dzien, spacer z maluszkiem i wielkie sprzątanie:-) słońce dodało mi energii , teraz leżę i nie mogę się ruszyć :-) a jutro pewnie będzie len na całego :-)

A na polowkowe idziecie 3d? Czy zwykłe usg?

Najgorsze jest w takich porzadkach, że chciałoby się zrobić wszystko na raz i to perfekcyjnie, a tu ciało odmawia posłuszeństwa! Idę się zaraz kąpać, bo czuje się jak zmęczona i brudna świnka :p
ja na zwykle ide. nie mama juz parcia na 3d. z corka bylismy na 3d a na plytce nic sie nie zapisalo dlatego etraz wystarczy mi zwykle :)

Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa dziewczyny :-*
Też liczę że to będzie nudna ciąża ;-)
Na pewno jeszcze do Was zajrzę przed porodem waszym i moim ;-)

@Ann jak ja lubię takie wiadomości :D super, ze tak od razu

@Matusiak zazdroszczę Polski. Od wrzesnia nie byłam, a w ciąży mi się tak podejscie zmieniło, ze mnie tam ciągnie. A do maja tyylee czasu.

Apetytu nie mam przez to przeziębienie. A wszyscy mówią, ze chudnę, po nogach, rękach. Dzis przeczytałam, ze na tym etapie powinnyśmy spożywać 3000 kcal dziennie hahaha

Padnieta jestem, a tu dopiero poniedziałek, dobrze, ze w pracy spokój.

@Ann jak ja lubię takie wiadomości :D super, ze tak od razu

@Matusiak zazdroszczę Polski. Od wrzesnia nie byłam, a w ciąży mi się tak podejscie zmieniło, ze mnie tam ciągnie. A do maja tyylee czasu.

Apetytu nie mam przez to przeziębienie. A wszyscy mówią, ze chudnę, po nogach, rękach. Dzis przeczytałam, ze na tym etapie powinnyśmy spożywać 3000 kcal dziennie hahaha

Padnieta jestem, a tu dopiero poniedziałek, dobrze, ze w pracy spokój.
Ja właśnie też ostatni raz we wrześniu byłam dlatego teraz to tak przeżywam :) teraz w święta będziemy i planujemy jeszcze na początku czerwca ale to zobaczymy jak się będę czuła :)

Dziewczyny czy ja mogę wziąść apap taki do rozpuszczenia? Mam też taki w tabletce do rozpuszczenia też można?

I mam paracetamol w czopkach 250 mogę w razie gorączki taka dawkę zażyć?

@Ann gratulacje :) i odwiedzaj nas
@Matusiak ale ci zazdroszczę wyjazdu też bym chciała. Ale mi to dopiero w maju może się uda

No dziewczyny tak się cieszyłem że mąż wraca za statku jutro no i oczywiście wszystko się popsuło. Zamiennik nie może przyjechać więc będzie w domu po świętach. Od razu odechciewa mi się robic świat pewnie skończy się na jajku i serniku z brzoskwiniami

reklama
Do góry