reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ann kurcze piekna wiadomość trzymam kciuki :*
Ja wypralam i wuszuszyłam wózek. I powiem waz ze po raz kolrjny stwierdzilam ze jest najpiekniejszy taki czysviutki prezentuje sie cudownie. Bylam na zakupach a teraz leżę i jem ananasa

reklama
@Ann gratulacje i trzymam kciuki :-) :-)
A u mnie kolejny dzień sprzątania. Od rana. Robię gruntowne porządki, bo po ślubie chcemy zrobić remont więc będzie jak znalazł. Powyrzucalam trochę rzeczy, żeby pomieścić się jak przyjdzie Maluszek. :-)
Oczywiście wszystko mi idzie jak żółwiowi, ale ważne że do przodu :-)
Przynajmniej nie mam czasu się denerwować!

Nie dość że mąż się rozłożył to i ja dzisiaj gorzej... Katar się zaczął i słaba jestem.. Do tego moja ósemka się odezwała... Kurde noo ta cholerna kieszonka... Jutro muszę kupić coś na smarowanie dziąsła.

A jeszcze do kapletu to brzuch mnie zaczął znowu boleć więc jest meega

basia777 zdrowka. u mnie ze zdrowiem tez gozrej ehhhhhhhh
fryte ja sie zbieram do pirzadkow generalnych i zabrac sie nie moge- len jak nie wiem co. takze podziwiam

Ann, ale fajnie, gratuluje :-).

Ja dzisiaj po wizycie. Maluszek sie tak ustawił ze znowu nie było widać czy nadal jest dziewczynka.
Wszystko dobrze, bakteriami w moczu nie muszę sie póki co martwić, bo nie mam podniesionych leukocytów.
Kurcze, znowu mi spadły czerwone płytki krwi, tak jak w pierwszej ciąży. I przez to znowu pewnie nie będę mogła mieć znieczulenia przy porodzie :-(.

Teraz czekam do przyszłej środy na połówkowe :-)
Miłego wieczoru :-)

Ann serdeczne gratulacje :) My też długo nie czekaliśmy z kolejną ciążą, udało się po 2 @ po zabiegu :) Mam nadzieję, że te najbliższe miesiące będą dla was bardzo nudne :)
Angelika może na połówkowych maleństwo pokaże co ma między nóżkami, dziewczynki podobna są bardziej wstydliwe :p
Basia kuruj się, wiosna idzie i niebawem choroby odejdą w zapomnienie :)
Mąż nakręcił się już do tego stopnia że siedzi z telefonem w ręku i szuka imienia dla dziecka :)

A na polowkowe idziecie 3d? Czy zwykłe usg?

Najgorsze jest w takich porzadkach, że chciałoby się zrobić wszystko na raz i to perfekcyjnie, a tu ciało odmawia posłuszeństwa! Idę się zaraz kąpać, bo czuje się jak zmęczona i brudna świnka :p

reklama
Ann, ale fajnie, gratuluje :-).

Ja dzisiaj po wizycie. Maluszek sie tak ustawił ze znowu nie było widać czy nadal jest dziewczynka.
Wszystko dobrze, bakteriami w moczu nie muszę sie póki co martwić, bo nie mam podniesionych leukocytów.
Kurcze, znowu mi spadły czerwone płytki krwi, tak jak w pierwszej ciąży. I przez to znowu pewnie nie będę mogła mieć znieczulenia przy porodzie :-(.

Teraz czekam do przyszłej środy na połówkowe :-)
Miłego wieczoru :-)
To jak się ma anemie czyli za mało czerwonych krwinek to nie można mieć znieczulenia :( ????

Do góry