reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Hej dziewczyny :-)
Nie wiem czy mnie pamiętacie. Chciałam się przywitać, powiedzieć że macie piękne brzuszki i podzielić się z wami wiadomością, że udało się i mamy planowany termin porodu na początek października ;-) szybko się udało bo jiz w pierwszym cyklu po odzyskaniu okresu. Trzymam za was wszystkie kciuki. Aa u mnie już 11 tc :-) wiec pomału coś widać :-)
Buziaki :-* i powodzenia :-)

reklama
Ann fantastycznie!!! Aż się poryczałam ze szczęścia :) :) :) Będziemy mieć maluszki w tym samym wieku, super:) A jak się czujesz?

Okasia dziękuję :-*
Mdłości jeszcze dokuczaja, szczególnie rano ale nie wymiotuje więc nie mam na co narzekać. Zmęczenie też już pomału przechodzi. Bo do tej pory mogłabym ciągle leżeć. Ale idzie wiosna i juz niedługo odzyskam wszystkie siły :-)
Czuję się trochę inaczej niż w pierwszej ciąży ale nie dzieje się na razie nic złego więc jestem spokojna. :-)

Ann wspaniałe wiadomości zaciskam kciuki i życzę dużo sił i zdrowia no i szczęśliwego rozwiązania :-)
A ja nie mam sily ostatnio na nic zimno jak nie wiem co mimo ze słonko trochę świeci to sie nic nie chce w środę miałam mieć wizyte ale została odwolana jade w piatek spytac się czy mnie przejmie i musze jutro skoczyć zrobic wyniki krwi :-)

reklama
Nie pisałam ostatnio, bo czasu zwyczajnie brak, ale samopoczucie u mnie już dużo lepsze niż dotychczas. Chociaż pojawiają się nowe ,,uroki" ciążowe, jak np. ból kręgosłupa.

Martwię się, bo nie czuję jeszcze swojego Maluszka, ale czytałam, że nie wszystkie z Was czują już ruchy, mimo że w kolejnej ciąży ponoć szybciej je czuć.

Na gofry narobiłyście mi ochoty, a też dawno nie robiłam (już wiem co będę robić jutro) :) Ja mam gofrownicę Dezal, ma 1300W. Gofry robią się ekspresowo i są mega chrupiące.

Ann super wieści :)

Do góry