mozeszDziewczyny czy ja mogę wziąść apap taki do rozpuszczenia? Mam też taki w tabletce do rozpuszczenia też można?
I mam paracetamol w czopkach 250 mogę w razie gorączki taka dawkę zażyć?
wazne zeby sam paracetamol tam byl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mozeszDziewczyny czy ja mogę wziąść apap taki do rozpuszczenia? Mam też taki w tabletce do rozpuszczenia też można?
I mam paracetamol w czopkach 250 mogę w razie gorączki taka dawkę zażyć?
Wysiadłam na proporcji 13/4 szklanki wody... Tzn. Czyli to jest tak ponad 1/3 szklanki wody? :-)
No to rozumiem, że się wszystkiego odechciewa, mój mąż w pierwszej wersji, też miał przyjechać po świętach, było mi smutno, na szczęście przyjeżdża, ale na dwa tygodnie tylko . Ale pomysł, że święta szybko zleca, to tak jak dwie niedziele ;-) i mąż będzie :-) głowa do góry...@Ann gratulacje i odwiedzaj nas
@Matusiak ale ci zazdroszczę wyjazdu też bym chciała. Ale mi to dopiero w maju może się uda
No dziewczyny tak się cieszyłem że mąż wraca za statku jutro no i oczywiście wszystko się popsuło. Zamiennik nie może przyjechać więc będzie w domu po świętach. Od razu odechciewa mi się robic świat pewnie skończy się na jajku i serniku z brzoskwiniami
To jak się ma anemie czyli za mało czerwonych krwinek to nie można mieć znieczulenia ????
Hehe jasne, że się ciesze, tylko ja dopiero uczę się zycia bez męża;-) bo to jego dopiero pierwszy wyjazd. Dwa i pół miesiąca byłam sama z dziećmi , nawet babcie się ulotnily, było ciężko, ale człowiek jak musi to poradzi sobie w każdej sytuacji . Za tydz wraca mój mezulek, tylko pytanie czy nie zaburzy mi całego mojego rytmu dnia:-)ann gratki
beata ciesz sie, ze AZ na 2 tyg, bo moj bedzie 22 wieczorem, a 30 o swicie juz na lotnisko :/