reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Witam dziewczynki :)
Czytam Was regularnie co wieczór, żeby nie było :)
Chciałam się Was poradzić , od dwóch gdzieś dni w godzinach popołudniowo-wieczornych
co chwilę twardnieje mi brzuch ("stawia się"), tak od góry ... hmm.. mam takie wrażenie jakby w tym brzuchu miała z 5kg a nie parę deko ;) nie wiem czy dzwonić do lekarza (jutro) wizytę mam 22-go dopiero ...
czy to niepokojące, macie też tak ? czy cały czas miękki ????
ech...

reklama
Mi z synem się stawiał ok 22 tc i położyli mnie do szpitala...Ale u nas to norma jest. Podawali mi tylko nospe w zastrzyku i lezalam. Wyszłam po kilku dniach i jeszcze trochę w domu lezalam a potem przeszło :-)

aniab38 co znaczy co chwile? Mi tez sie stawia ( twardnieje) ale max. 2x dziennie i tak jest ok. Niepokojace na tym etapie ciazy jest twardnienie czeste chyba bodajze kilka razy w ciagu godziny.

hej

frytka no panic, lekarz juz sie zajmie wszystkim, prosze sobie niczego nie wkrecac, nie czytac internetu, skupic sie na slubie i myslec jak to bedzie cudownie jak juz dziecie bedzie na swiecie :), bo dziewczyno do wariatkowa Cie poloza jak tak dalej pojdzie ;)

aniab mi sie stawial brzuch i polozyli mnie na 3 dni do szpitala, ale dostawalam tylko czopki rozkurczowe i tyle, a stawial mi sie od czestego glaskania, bo mialam taki nawyk, ze jak sobie stalam to caly czas mizialam caly brzuch. Jesli u Ciebie to az takie czeste zjawisko to koniecznie powiedz o tym lekarzowi

U nas dzis pogoda srednia tz zimno, ale w domu cieplo, wiec porazdkow ciag dalszy

reklama
Do góry