reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny jestem załamana. Odebrałam wyniki badań miałam mocz, glukoze, morfologie, czas protrombinowy. (Odpowiedzialny za krzepniecie krwi) wyobrazcie sobie moja minę jak zobaczyłam 9 parametrow niemieszczących sie w normie!! Po prostu łzy w oczach. Wszystkie parametry odpowiedzialne za krzepnięcie złe. Już przed ciaza miałam dwa parametry przekroczone dlatego teraz mam te badania robić, ale nigdy nie było tak wielu.wtedy lekarz powiedział że mogę zajść w ciążę tylko muszę tego pilnować, bo słaba krzepliwosc. Wysłałam wyniki lekarzowi, czekam na odpowiedź. Masakra...

Dziewczyny jestem załamana. Odebrałam wyniki badań miałam mocz, glukoze, morfologie, czas protrombinowy. (Odpowiedzialny za krzepniecie krwi) wyobrazcie sobie moja minę jak zobaczyłam 9 parametrow niemieszczących sie w normie!! Po prostu łzy w oczach. Wszystkie parametry odpowiedzialne za krzepnięcie złe. Już przed ciaza miałam dwa parametry przekroczone dlatego teraz mam te badania robić, ale nigdy nie było tak wielu.wtedy lekarz powiedział że mogę zajść w ciążę tylko muszę tego pilnować, bo słaba krzepliwosc. Wysłałam wyniki lekarzowi, czekam na odpowiedź. Masakra...
Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze.....będzie. ..!

Zaraz jajko zniose bo nie odpisuje i nie oddzwania lekarz a nie chce być natretna i nie dzwonię... boję się. Dane czarne myśli w głowie. Krwotok podczas porodu... w trakcie ciąży...

Fryte3qa odrzuć te czarne myśli. Zaraz dostaniesz leki albo zmodyfikuje Ci dietę i będzie ok. Głowa do góry! Teraz masz sporo stresu i gonitwę przedślubną, odpoczniesz i wszystkie wyniki będą po środku normy :)

Fryte3qa ważne, że badania zrobione i wiesz na czym stoisz. Teraz lekarz wdroży kurację i na pewno staniesz na nogi.
A ja byłam dziś na USG tarczycy. Wyszły dwa guzki i mam wskazanie do biopsji.
Chyba Basieńka pisała, że tez się wybiera. Jak wygląda to w praktyce, boli? Mam niezły stres przed sobotnią wizytą. Jutro idę do rodzinnej skserować wyniki a mąż odbierze TPO więc będzie jasna sytuacja już.
A co się dzieje z Moniczką? Jakoś długo nie było wpisów od niej...

reklama
Nie martw sie nie zawsze oznacza to cos złego ja te wyniki tez mialam robione przed ciaża tez wyszly złe zrobiłam szczegółowe i były ok wiec czekaj na to co lekarz Ci powie :) i w laboratorium mi mowili ze w ciazy czasem sa złe wyniki anomalia i głupoty po prostu wychodzą w zaleznosci w jakiej jestesmy kondycji co zjemy czy osłabione itd.

Okasia-ja tez odkad jestem w ciazy bardziek reaguje na pogode i mam niskie cisnienie a zawsze wysokocisnieniowiec byłam wiec wszystko sie zmienia :)

Do góry