reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Witam dziewczynki :)
Czytam Was regularnie co wieczór, żeby nie było :)
Chciałam się Was poradzić , od dwóch gdzieś dni w godzinach popołudniowo-wieczornych
co chwilę twardnieje mi brzuch ("stawia się"), tak od góry ... hmm.. mam takie wrażenie jakby w tym brzuchu miała z 5kg a nie parę deko ;) nie wiem czy dzwonić do lekarza (jutro) wizytę mam 22-go dopiero ...
czy to niepokojące, macie też tak ? czy cały czas miękki ????
ech...

reklama
Mi z synem się stawiał ok 22 tc i położyli mnie do szpitala...Ale u nas to norma jest. Podawali mi tylko nospe w zastrzyku i lezalam. Wyszłam po kilku dniach i jeszcze trochę w domu lezalam a potem przeszło :-)

aniab38 co znaczy co chwile? Mi tez sie stawia ( twardnieje) ale max. 2x dziennie i tak jest ok. Niepokojace na tym etapie ciazy jest twardnienie czeste chyba bodajze kilka razy w ciagu godziny.

hej

frytka no panic, lekarz juz sie zajmie wszystkim, prosze sobie niczego nie wkrecac, nie czytac internetu, skupic sie na slubie i myslec jak to bedzie cudownie jak juz dziecie bedzie na swiecie :), bo dziewczyno do wariatkowa Cie poloza jak tak dalej pojdzie ;)

aniab mi sie stawial brzuch i polozyli mnie na 3 dni do szpitala, ale dostawalam tylko czopki rozkurczowe i tyle, a stawial mi sie od czestego glaskania, bo mialam taki nawyk, ze jak sobie stalam to caly czas mizialam caly brzuch. Jesli u Ciebie to az takie czeste zjawisko to koniecznie powiedz o tym lekarzowi

U nas dzis pogoda srednia tz zimno, ale w domu cieplo, wiec porazdkow ciag dalszy

reklama
Do góry