reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Eh nie mogę przestać o tym myśleć, jestem załamana... strasznie się boję, może nie potrzebnie... cała noc się budzilam... ; ( za bardzo kocham juz to maleństwo, i musi być zdrowe!!

reklama
Kinga, będzie zdrowe! Koniecznie powtórz badanie żeby nie narażać się bez potrzeby na badanie bardziej inwazyjne. Pewnie czujesz się rozbita, ale musisz teraz szybko działać. Długi stres nie pomaga dziecku. Pamiętaj też, że nawet zły wynik testu pappa o niczym nie przesądza, to jest tylko badanie przesiewowe!

tamtusia - o rany :sad: współczuję strasznie.... :wściekła/y: a co szefowa mówi? dzwonisz do niej?
gratulacje chłopczyka :yes:

fryte3qa - o rany, to twoja koleżanka też ma przejścia.. :sad:
a zakłąd pracy płaci jeśli jest zatruudnionych mniej niż 20 pracowników czy więcej?
chyba więcej? ale to jest chyba tak, zę zakład pracy płaci, a potem odzyskuje sam od ZUS te pieniądze. ja chyba też tak miałam. to wychodzi, że przy więcej niż 20 pracownikach./

niunia - przypomniałaś mi, że muszę zrobić badania jutro najpóźniej, bo w piątek wizyta... :baffled:
zapomniałabym... ja taka gapa jestem, poprzednio też zapomniałam zrobić badania :zawstydzona/y:

Phototastic-2016-03-08_7fed4957-d341-490f-9851-74ec30fb3130.jpg

A u mnie zima zaskoczyła i padac nie przestaje!

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet od Nas dziewczyny!! :-*

Załączniki

• Phototastic-2016-03-08_7fed4957-d341-490f-9851-74ec30fb3130.jpg
    Phototastic-2016-03-08_7fed4957-d341-490f-9851-74ec30fb3130.jpg
    606,3 KB · Wyświetleń: 55
Dziękujemy i wzajemnie wszystkiego co najlepsze dla nas kobietki !!!!

Teraz już na 100% wiem że to kruszynka w moim brzuszku codziennie rano i wieczorem jak się położę przemieszcza się w tą i z powrotem :) cudowne uczucie :*

Ostatnia edycja:
Kinga trzymam kciuki! Bedzie wszystko ok! :)

Nati gratuluje dziewczynki! :)
Mammy gratuluje synka ! :)

My dzisiaj przeprowadzka do nowego przedszkola. Oczywiscie mama to gorzej przezyla od Filipa :)

Kinga trzymam kciuki! Bedzie wszystko ok! :)

Nati gratuluje dziewczynki! :)
Mammy gratuluje synka ! :)

My dzisiaj przeprowadzka do nowego przedszkola. Oczywiscie mama to gorzej przezyla od Filipa :)
bardz dzielna. doskonale cie rozumiem. zprejscie ze zlobka do pzredszkola pzrezylam starsznie

Ja bardziej przezylam to, ze w tamtym przedszkolu na prawde mial super bylam mega zadowolona, ale to teraz jest blizej bo pod naszym blokiem, wiec bedzie nam latwiej.

reklama
Happymama-u nas Dylan i Noemi...choc do Noemi nie jestem jeszcze przekonana.
Okasia-fajna kolekcja
Mammyblue-gratuluję synka:)
Kinga do porodu nigdy nie ma 100% pewności czy dzuecko bedzie zdrowe czy chore bo nawet amonopunkcja jej nie daje. Trzymam kciuki za twoje maleństwo.
U mas wczoraj ciężki dzien bo synrk miał szczepienie.nie goraxzkowal itp ale rece go bolaly i marudzil...nie puscilam go do przedszkola i dzis tez zostaje w domu. Ja juz chodze niecierpliwa bo sie nie mige piatku doczekać a to jeszcze 3dni :p pozniej planowanie wyprawki pelna parą

Ostatnia edycja:
Do góry