reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kinga - to już podjęłaś decyzję o amniopunkcji.. trzeba teraz tylko życzyć powodzenia.
Niestety na usg się nie znam, nie wiem co wynika z tego zdjęcia.
Trzymaj się. Daj znać po badaniu.

Oczywiście, ze będzie dobrze Kinga :p

U nas miał być Mikołaj właśnie... tatuś był pewny, nie widzę wiec rozczarowania, tylko zaskoczenie :p po prostu ja zawsze mam racje. Wiec będzie prawdopodobnie Pola.
Przegladalam w C&A ciuszki... wszystko roxowe :-o a ja od różu uciekam :p czekają mnie ciężkie lowy, ale przynajmniej nie kupie za dużo hihi bo torbe dla dziewczynki jedna juz mam.

Kinga - ale w 12 tc. wyszło że ma kość nosową? I jaka przezierność karkowa?
Trzymam kciuki oby wszystko było dobrze!

Czy jeśli pójdę na wizytę 30 marca , to gin może wypisać zwolnienie od poprzedniego dnia? tak żeby była kontynuacja?

Spokojnie, 3 dni wstecz i 1 do przodu może wypisać.
Właśnie mój ostatnio mnie w tym upewnił ;)

Mammy gratki synka :)

Kinga, a jakie mialas wyniki na prenatalnych? Ja mialam 1.283 i tez dostalam skierowanie na amniopunkcje, ale na prenatalnych wyszlo wszystko spiewajaco, wiec nie poszlam na zabieg.

Witajcie! Melduję się po dzisiejszej wizycie :)... U nas będzie CHŁOPAK :) !!! Tak jak przeczuwałam;) Nasz syn cieszy się przeogromnie. Wychodzi więc na to że wyprawkę ubraniową mam z głowy ;)
Z maluszkiem wszystko ok, rozwija się prawidłowo.
Teraz będziemy się zastanawiać nad imieniem. Chociaż Młody ma już swój typ - ma być Franio, to i tak już lepiej niż Błyskawica lub Piorun - bo takie miał wcześniej pomysły,bo przecież "w rodzinie jeszcze takich imion nie ma".I nie bardzo rozumie dlaczego nie może wymyśleć też nazwiska dla brata.

Do dziewczyn zorientowanych w temacie L4 -. Dostałam zwolnienie do 28 marca, lekarz nie zorientował się że to święto, nawet powiedział że widzimy się na następnej wizycie 28. Ja sprawdziłam dopiero w domu;-/. Czy jeśli pójdę na wizytę 30 marca , to gin może wypisać zwolnienie od poprzedniego dnia? tak żeby była kontynuacja?
Gratulacje synka !!! :)

reklama
Do góry