reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
a u mnie niebo zachmurzone i zimnoooooooooooooo. bleeeeeeeeeee

ja tez tak jakos slabo wyspana- od 5 wstawalam do corki :)

Czy któraś z Was ma witaminy z jodem? W pierwszym trymestrze brałam pragnę plus i jod był. A teraz w pragnie Dha nie widzę w składzie. Endokrynolog kazał mi łykać cos z jodem. Polecacie cos?

hej Kobitki!

wczoraj miałam wizytę, nadal chłopiec :) wiecej w watku wizytowym :)

Kinga będzie dobrze trzymam kciuki

Mammyblue gratki synusia :) może lekarz wstecz wypisać L4

okasia ale masz już dużo ciuchów, super :) no Poczta Polska pozwala sobie na wiele, wciąż czują, że mają monopol

u mnie dziś deszczowo, pochmurno :( ale wczoraj coś się posunęło w sprawie mojego wynagrodzenia, kiedyś wam pisałam, wczoraj szefowa mi przelała za grudzień kasę :) został jej tylko styczeń i 5 dni lutego. Ciekawe kiedy zus mi wyplaci, bo wiem, że on mają czas :)

tamtusia tę Twoją szefową jakbym złapała za kłaki to bym z niej wytrząsnęła Twoje zaległe wypłaty. Mamy marzec, za chwilę święta, a ta krowa dopiero o grudniu sobie przypomniała :realmad: Aż mi ciśnienie podskoczyło! Dobrze, że teraz zus będzie Ci wypłacał, nie wiem, którego dnia miesiąca Ci wypłacą, ale oni już przestojów mieć nie będą :)

Hej dziewczynki :-) u mnie dzis bez sloneczka:-( ale nie jest zle
Tamtusia fajnie ze chlopak zostal chlopcem:-) a co do twojej szefowej zgadzam sie z okasia
Z tym nie spaniem od rana współczuję wam ja spalam do 8 wstalam poszlam do laboratorium i tam pani w recepcji powiedziala ze to nie jest moja kolej a byla moja tylko ja sobie usiadlam bo po wejsciu na 2 pierto zrobilo mi sie slabo masakra
Milego dnia

reklama
Z tym zusem tez jest ciężko... mojej koleżance do dziś nie wypłacili l4 za listopad a od grudnia jest już Mama! Na szczęście mi pracodawca bedzie wyplacal l4 i macierzyński.

Do góry