reklama
Angelikaaa
Fanka BB :)
Czy któraś z Was ma witaminy z jodem? W pierwszym trymestrze brałam pragnę plus i jod był. A teraz w pragnie Dha nie widzę w składzie. Endokrynolog kazał mi łykać cos z jodem. Polecacie cos?
hej Kobitki!
wczoraj miałam wizytę, nadal chłopiec wiecej w watku wizytowym
Kinga będzie dobrze trzymam kciuki
Mammyblue gratki synusia może lekarz wstecz wypisać L4
okasia ale masz już dużo ciuchów, super no Poczta Polska pozwala sobie na wiele, wciąż czują, że mają monopol
u mnie dziś deszczowo, pochmurno ale wczoraj coś się posunęło w sprawie mojego wynagrodzenia, kiedyś wam pisałam, wczoraj szefowa mi przelała za grudzień kasę został jej tylko styczeń i 5 dni lutego. Ciekawe kiedy zus mi wyplaci, bo wiem, że on mają czas
wczoraj miałam wizytę, nadal chłopiec wiecej w watku wizytowym
Kinga będzie dobrze trzymam kciuki
Mammyblue gratki synusia może lekarz wstecz wypisać L4
okasia ale masz już dużo ciuchów, super no Poczta Polska pozwala sobie na wiele, wciąż czują, że mają monopol
u mnie dziś deszczowo, pochmurno ale wczoraj coś się posunęło w sprawie mojego wynagrodzenia, kiedyś wam pisałam, wczoraj szefowa mi przelała za grudzień kasę został jej tylko styczeń i 5 dni lutego. Ciekawe kiedy zus mi wyplaci, bo wiem, że on mają czas
okasia
tamtusia tę Twoją szefową jakbym złapała za kłaki to bym z niej wytrząsnęła Twoje zaległe wypłaty. Mamy marzec, za chwilę święta, a ta krowa dopiero o grudniu sobie przypomniała Aż mi ciśnienie podskoczyło! Dobrze, że teraz zus będzie Ci wypłacał, nie wiem, którego dnia miesiąca Ci wypłacą, ale oni już przestojów mieć nie będą
niunia102
Hej dziewczynki :-) u mnie dzis bez sloneczka:-( ale nie jest zle
Tamtusia fajnie ze chlopak zostal chlopcem:-) a co do twojej szefowej zgadzam sie z okasia
Z tym nie spaniem od rana współczuję wam ja spalam do 8 wstalam poszlam do laboratorium i tam pani w recepcji powiedziala ze to nie jest moja kolej a byla moja tylko ja sobie usiadlam bo po wejsciu na 2 pierto zrobilo mi sie slabo masakra
Milego dnia
Tamtusia fajnie ze chlopak zostal chlopcem:-) a co do twojej szefowej zgadzam sie z okasia
Z tym nie spaniem od rana współczuję wam ja spalam do 8 wstalam poszlam do laboratorium i tam pani w recepcji powiedziala ze to nie jest moja kolej a byla moja tylko ja sobie usiadlam bo po wejsciu na 2 pierto zrobilo mi sie slabo masakra
Milego dnia
femibion natal 2 plus ma w skladzie jodCzy któraś z Was ma witaminy z jodem? W pierwszym trymestrze brałam pragnę plus i jod był. A teraz w pragnie Dha nie widzę w składzie. Endokrynolog kazał mi łykać cos z jodem. Polecacie cos?
reklama
fryte3qa
Z tym zusem tez jest ciężko... mojej koleżance do dziś nie wypłacili l4 za listopad a od grudnia jest już Mama! Na szczęście mi pracodawca bedzie wyplacal l4 i macierzyński.