Hej dziewczyny
witam się z Wami sobotnie, w końcu mam wolny weekend, może trochę w końcu odpocznę zaraz po tym jak posprzątam i zrobię obiad
muszę się Wam przyznać że już mi się praca daje we znaki, a w szczególności te 10-cio godzinne zmiany
Co do zakupów laktatora, butelek i smoczków itp. to wstrzymam się i zobaczę czy w ogóle będę potrzebne, a jak coś to męża wyślę na szybko.
Fluttershy z tym bólem przy kichaniu/kasłaniu tez tak mam, mówiłam o tym lekarce to całkowicie normalne więzadła są już napięte więc nie ma się czym martwić
Okasia też jestem zwolenniczka przemyślanych zakupów, ale na razie nie mam nawet listy i jakoś nie mogę się do tego zabrać
znajomi na pewno zrozumieją, najważniejsze żebyś Ty się w miarę dobrze czuła, udanej soboty życzę
Fimka super blog, już zapisany do ulubionych, na galaretki skusze się innym razem dziś planuję zrobić "placek spod kamienia" smak mojego dzieciństwa
chodzi już za mną od kilku dni. Gdzie znalazłaś taka okazje na łóżeczko, przez neta zamawiasz czy od kogoś??
Niunia wyniki na pewno będą dobre, trzymam kciuki. odezwij się jak już je odbierzesz
Pozdrawiam resztę niewymienionych dziewczyn, tym chorującym zdrówka życzę, udanej soboty Sierpnióweczki