reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny te co chorowały.. jak miałyście kaszel, kichałyście lub wydmuchiwałyście nos kłuło Was czasem w okolicy pachwin? :/ bo mnie wczoraj taki mocny ból złapał przy dmuchaniu nosa.. ale odpoczęłam i przeszło.. teraz się zamartwiam co to mogło być? może to więzadło macicy się naciągneło..

reklama
Fluttershy mnie nic nie boli, ale jak kicham to mam wrażenie, że funduję synowi rollercoaster w brzuchu. Okropne uczucie.

Łóżeczku z biegunami fajna sprawa :-)
Oaksia przemyślane zakupy i oszczedne to takie które mnie cieszą najbardziej :-)
Majku u mnie znajoma miała identyczne sytuacje i raz zakładała monitor oddechu raz nie a z drugiej strony ostatnio słyszałam o przypadku malucha który niestety w ten sposób odszedł... Słyszałam tez o specjalnych matach do lozeczka ale sama nie wiem. Mnie najbardziej korci na zakup smoczkow bo sama byłam podobno smakoszem ;-)

Fluttershy często tak miewam wieczorami ,wydaje mi się ze jajnik mi wybyluchnie ale po zmianie ułożenia i odpoczynku przechodzi :-)

Bleair no właśnie to było takie uczucie jakby coś mi w środku wybuchło :-( tak się przestraszyłam :-(

Ja mimo ze jestem w czwartej ciazy nigdy laktaora nawet w rece nie mialam. Butelke kupilam jedna przy pierwszej ciazy i nigdy nie zostala uzyta ;). Smoczki kupowalam kazdemu, ale zaden nie chcial. Takze ja z takimi zakupami polecam poczkac. Wszystko mozna kupic o kazdej porze dnia i nocy wiec zawsze mozna wyslac szybko meza, a moze sie okazac ze wogole nie bedzie potrzebne

Hej dziewczynki. Podczytuje, ale faktycznie jeszcze jestesmy na nartach. Jutro wracamy i pouzupulniam liste :) mam nadzieje ze jeszcze chwilke wytrzymacie. Pozdrawiam Was! I witam majcie :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny:biggrin2: witam się z Wami sobotnie, w końcu mam wolny weekend, może trochę w końcu odpocznę zaraz po tym jak posprzątam i zrobię obiad ;-) ;) muszę się Wam przyznać że już mi się praca daje we znaki, a w szczególności te 10-cio godzinne zmiany :baffled:

Co do zakupów laktatora, butelek i smoczków itp. to wstrzymam się i zobaczę czy w ogóle będę potrzebne, a jak coś to męża wyślę na szybko.

Fluttershy z tym bólem przy kichaniu/kasłaniu tez tak mam, mówiłam o tym lekarce to całkowicie normalne więzadła są już napięte więc nie ma się czym martwić

Okasia też jestem zwolenniczka przemyślanych zakupów, ale na razie nie mam nawet listy i jakoś nie mogę się do tego zabrać:oo: znajomi na pewno zrozumieją, najważniejsze żebyś Ty się w miarę dobrze czuła, udanej soboty życzę

Fimka super blog, już zapisany do ulubionych, na galaretki skusze się innym razem dziś planuję zrobić "placek spod kamienia" smak mojego dzieciństwa :tak: chodzi już za mną od kilku dni. Gdzie znalazłaś taka okazje na łóżeczko, przez neta zamawiasz czy od kogoś??

Niunia wyniki na pewno będą dobre, trzymam kciuki. odezwij się jak już je odbierzesz

Pozdrawiam resztę niewymienionych dziewczyn, tym chorującym zdrówka życzę, udanej soboty Sierpnióweczki :biggrin2:

reklama
Ja do 17stego czekam na wizytę też już nie wytrzymuje :) to razem czekamy :D

Ja też 17 wizyta :-)

I ja mam wizytę 17 ;)

Witam wszystkie nowe mamusie!

Ja dzis mam u siostry kinderbal i musze się przebrać i ponoc przygotować jej jakies jedzonko :p ale narazie troche leniuchuje.

Tez, tak jak pisałam czuje w dole brzucha takie przelewanie, ale to pierwsza ciaza, 14 tydzień i bardziej mysle ze to jelita, a nie dzidzia hihi

Do góry