reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej sobota ! :-) w końcu wolne :-) dziś lepszy nastrój i ogólnie lepiej. Przestałam się z decyzja zmiany lekarza i ostatnia szanse jej daje w czwartek bo wtedy mam umowiona wizyte po odebraniu wyników z krwi. Porusze temat skierowania na badania prenatalne bo po nieskończonych wedrowkach przez Google mam pewność ze na usg 3d za 250zl tylko żeby płytkę dostać się nie wybieram bo to nie badanie diagnostyczne. Chce wiedzieć czy dzidzia jest zdrowa i tyle! A póki co pytanko. Jak tam u was szal zakupowy , już jest? :biggrin2::biggrin2:

Ja tez z polunia. A juz myslalam ze to malo kto w Pl mieszka ;)

Mam taka fatalna pamiec do dat ze ciagle sprawdzam czy jakiejsc wizyty nie przgapilam

Ja chora ledwo mowie, wczorajsza wycueczka do konsulatu mnie odbiła, na szczęście mały lepiej, wczoraj wieczorem lezalam w łóżku i maleństwo wyraznie dawalo znaki ze u niego ok:)
Majku witaj;)
Angelika-zdrowka dla córeczki
Ja 11.02 na kolejne badanie tetna ale mysle ze teraz juz bedzie ok.
Bleair-mnie kusi i ciagle cos ogladam ale ze względu na dwa temonty w planie odpuszczam narazie
U mnie leci juz 16 tc! Az nie wierze, za 5 tyg usg polowkowe! Szok tak mi szybko leci

Hej sobota ! :-) w końcu wolne :-) dziś lepszy nastrój i ogólnie lepiej. Przestałam się z decyzja zmiany lekarza i ostatnia szanse jej daje w czwartek bo wtedy mam umowiona wizyte po odebraniu wyników z krwi. Porusze temat skierowania na badania prenatalne bo po nieskończonych wedrowkach przez Google mam pewność ze na usg 3d za 250zl tylko żeby płytkę dostać się nie wybieram bo to nie badanie diagnostyczne. Chce wiedzieć czy dzidzia jest zdrowa i tyle! A póki co pytanko. Jak tam u was szal zakupowy , już jest? :biggrin2::biggrin2:

Ja ostatnio w C&A nie mogłam się powstrzymać bo były super promocje i kupiłam już body i skarpetki i 3 pary spodenek oczywiście wszystko neutralne a takie piękne były czy dla chłopca czy dla dziewczynki ale jeszcze nie wiem co za lokatora mam w środku więc trzeba czekać :)

Witam sie w sobotni ranek ja niestety w pracy ale pocieszenie ze dzis do 14 ;-)
Maju witamy w sierpniówkach:-)
A ja z centrum Polski pochodze i o dziwo nadal mieszkam w tym dziwnym kraju :-)
Angelika zdrowka dla malenkiej i juz wiemy ze w razie czego nie o diagnozę sie nie bedziemy pytac bo kiepska z ciebie pani doktor ;-)

Milego dnia kochane

reklama
A ja dziś mam gości, nie wiem jak to przetrwam :/ Ani nic nie ugotuję, bo nie jestem w stanie znieść zapachu ani za wiele nie przygotuję :/ A nie widzieliśmy znajomych kilka ładnych lat. Mam nadzieję, że zrozumieją :/

Do góry