Ja do 17stego czekam na wizytę też już nie wytrzymuje to razem czekamyNo ja jakby się ktoś martwił to jestem i regularnie wieczorami Was czytam
Witam nowe mamusie
Zazdroszczę Wam zrobionych prenatalnych , ja już nie umiem się doczekać a gdzie tam 18 luty
reklama
Angelikaaa
Fanka BB :)
Angelikaaa gdzie będziesz rodzić i na kiedy masz termin ?
Odpisałam Ci na priv :-)
Hej sobota ! :-) w końcu wolne :-) dziś lepszy nastrój i ogólnie lepiej. Przestałam się z decyzja zmiany lekarza i ostatnia szanse jej daje w czwartek bo wtedy mam umowiona wizyte po odebraniu wyników z krwi. Porusze temat skierowania na badania prenatalne bo po nieskończonych wedrowkach przez Google mam pewność ze na usg 3d za 250zl tylko żeby płytkę dostać się nie wybieram bo to nie badanie diagnostyczne. Chce wiedzieć czy dzidzia jest zdrowa i tyle! A póki co pytanko. Jak tam u was szal zakupowy , już jest?
BASIENKA 28
Witaj majku. Ja tez z poludnia Polski :-) Fajnie, ze do nas dolaczylas :-)
słodka owsianka
Ja tez z polunia. A juz myslalam ze to malo kto w Pl mieszka
Mam taka fatalna pamiec do dat ze ciagle sprawdzam czy jakiejsc wizyty nie przgapilam
Mam taka fatalna pamiec do dat ze ciagle sprawdzam czy jakiejsc wizyty nie przgapilam
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja chora ledwo mowie, wczorajsza wycueczka do konsulatu mnie odbiła, na szczęście mały lepiej, wczoraj wieczorem lezalam w łóżku i maleństwo wyraznie dawalo znaki ze u niego ok
Majku witaj
Angelika-zdrowka dla córeczki
Ja 11.02 na kolejne badanie tetna ale mysle ze teraz juz bedzie ok.
Bleair-mnie kusi i ciagle cos ogladam ale ze względu na dwa temonty w planie odpuszczam narazie
U mnie leci juz 16 tc! Az nie wierze, za 5 tyg usg polowkowe! Szok tak mi szybko leci
Majku witaj
Angelika-zdrowka dla córeczki
Ja 11.02 na kolejne badanie tetna ale mysle ze teraz juz bedzie ok.
Bleair-mnie kusi i ciagle cos ogladam ale ze względu na dwa temonty w planie odpuszczam narazie
U mnie leci juz 16 tc! Az nie wierze, za 5 tyg usg polowkowe! Szok tak mi szybko leci
Hej sobota ! :-) w końcu wolne :-) dziś lepszy nastrój i ogólnie lepiej. Przestałam się z decyzja zmiany lekarza i ostatnia szanse jej daje w czwartek bo wtedy mam umowiona wizyte po odebraniu wyników z krwi. Porusze temat skierowania na badania prenatalne bo po nieskończonych wedrowkach przez Google mam pewność ze na usg 3d za 250zl tylko żeby płytkę dostać się nie wybieram bo to nie badanie diagnostyczne. Chce wiedzieć czy dzidzia jest zdrowa i tyle! A póki co pytanko. Jak tam u was szal zakupowy , już jest?
Ja ostatnio w C&A nie mogłam się powstrzymać bo były super promocje i kupiłam już body i skarpetki i 3 pary spodenek oczywiście wszystko neutralne a takie piękne były czy dla chłopca czy dla dziewczynki ale jeszcze nie wiem co za lokatora mam w środku więc trzeba czekać
niunia102
Witam sie w sobotni ranek ja niestety w pracy ale pocieszenie ze dzis do 14 ;-)
Maju witamy w sierpniówkach:-)
A ja z centrum Polski pochodze i o dziwo nadal mieszkam w tym dziwnym kraju :-)
Angelika zdrowka dla malenkiej i juz wiemy ze w razie czego nie o diagnozę sie nie bedziemy pytac bo kiepska z ciebie pani doktor ;-)
Milego dnia kochane
Maju witamy w sierpniówkach:-)
A ja z centrum Polski pochodze i o dziwo nadal mieszkam w tym dziwnym kraju :-)
Angelika zdrowka dla malenkiej i juz wiemy ze w razie czego nie o diagnozę sie nie bedziemy pytac bo kiepska z ciebie pani doktor ;-)
Milego dnia kochane
reklama