reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Moja tesciowa marzy o wnuczce, bo na razie mamy dwoch chlopakow, a moj m jest jedynakiem ;)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Marzyć można, ale miło przestaje być tam gdzie zaczyna się marudzenie i docinanie. Akurat na to wielkiego wpływu nie mamy. Moja teściowa jeszcze będzie miała szansę na wnuczkę, ma bezdzietną córkę. Poza tym jest osobą, za którą się nie trafi, gdyby była dziewczynka to też byłaby niezadowolona. A trzeciej możliwości nie ma. Jak mąż chce ją wkurzyć to powtarza, że dziecko samo wybierze sobie płeć :-p Mina bezcenna :cool2:

My nie mieliśmy nigdy problemu z płcią dziecka, chcieliśmy mieć zdrowe i własne. Ale wiadomo, że teściowa jest zawsze najważniejsza!

U mnie wszyscy tez "oby córka była" nisz kur.. mi to obojetne choc po civhu liczylismy na kolejnego synka :p
Fluttershy-ja tak mam ale no wlasnie mam też rak jak zrobie siku to az nieraz wstac nie moge i miałam właśnie pytac czy to normalne

Okasia- to prawda...... dla mnie tez najwazniejsze zeby zdrowe, moze byc trzeci chlopak.

Happymum- ja tez po cichu przy drugim chcialam drugiego chlopaka zeby starszy mial towarzystwo i wspolne tematy i jest i fajnie sie chlopaki dogaduja. Ale naprawde jak sie czasem widzi czy spotyka chore dzieci to nie ma nic cenniejszego niz zdrowe...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Szkoda, ze lekarz nie moze zagwarantowac w 100% ze dziecko bedzie zdrowe, wtedy mamusie bylyby spokojne cala ciaze I na pewno wplynelo by to pozytywnie na dzidziusia...heh ale mi sie marzy :-) :):-) :)
A moja tesciowa jeszcze nic Nie wie... No nikt nie wie, narazie maz jest za granica I ja jestem sama z dziecmi:-( :( jak wrocimy na swieta to wszystkim powiemy, no chyba, ze Sami sie zorientuja:wink:

Ja jej mowie, ze jej corka moze bedzie miala syna, to bedziesz sie cieszyc, bo tez jest w ciazy. A ona mowi, ze to nie to samo, bo juz nie to nazwisko. Glupiej krowie to nie dogodzi. Na koncu jezyka mialam to sobie zrob chlopca :-) jeszcze jutro ma byc u mnie na obiedzie, nie wiem jak to zniose

fryte3qa ja biorę pregna + i pregna Dha ale wychodzi strasznie drogo bo łącznie prawie 100 ale w pregna + jest jod a muszę brać

Dziewczyny w femibionie jest jod?

Moja teściowa całe szczęście jest zadowolona ze 2 dziewczynka ale teść strasznie marudził ze musi być syn bo nazwisko bla bla bla ale teraz sie śmieje ze maż będzie miał babiniec ;)
Jak sie dowiedziałam ze będzie droga córcia to byłam wściekła na męża :)
Strasznie chciał synka i chodził i mówił ze musi być synek i musi i on wie ze to będzie synek. Jak sie dowiedzieliśmy to oczywiście sie popłakałam z tego ciśnienia jak głupia , że GO rozczarowałam ... Idiotka jedna ... Córcia zdrowiutka i sliczniutka a ja płakałam jak bóbr... Oczywiście przyjął to bardzo dobrze i sie cieszy ze jest zdrowa. Nie wiem hormony chyba szaleją .
Ja chciałam drugą córeczkę a płaczu było jakby coś złego sie stało. Aż wstyd.

Imiona wybrane ? Był temat ?

reklama
Basirnka-posłodź jej herbate arszenikiem ;)
U nas jak chłopiec to Dylan jak dziewczynka to miała byc Noemi ale ostatnio w ucho wpadło mi Jennifer, w filmie byla taka dziewczynka :p

Do góry