reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Hej Dziewczyny. Czytam Was dokładnie codziennie od kilku dni i cieszę się, że nie jestem w tych wszystkich obawach sama. Super, że jesteście!:-D

Mam pytanie dotyczące witamin, które bierzecie? Ja na razie biorę Symantal, lekarz kazał do końca 1 trymestru brać co dwa dni, a dziś zaczynamy z Maluchem 2 trymestr i witaminy się kończą.

Poprzedni wybór witamin był czystym przypadkiem, bo akurat o nich dostałam ulotkę od lekarza. A teraz się zastanawiam… Z góry dziękuję za odpowiedź :-D

Co do zakupów, to na razie mam skarpeteczki, które kupiłam na początku samym, żeby uwierzyć że wszystko będzie dobrze z Maluchem, bo wtedy zarodek trochę za nisko się zagnieździł i było ryzyko. Dobre myśli pomogły! :-D

A teraz po tym jak dowiedziałam się, że będzie synek kupiłam 2 x body w Smyku, bo nie mogłam się powstrzymać. Z większymi zakupami się wstrzymujemy, bo zamierzamy na wiosnę remont robić. Ale już buszuję po sklepach internetowych jak szalona!

Pozdrawiam Was Wszystkie :-D

reklama
Mam pytanie dotyczące witamin, które bierzecie? Ja na razie biorę Symantal, lekarz kazał do końca 1 trymestru brać co dwa dni, a dziś zaczynamy z Maluchem 2 trymestr i witaminy się kończą.

Poprzedni wybór witamin był czystym przypadkiem, bo akurat o nich dostałam ulotkę od lekarza. A teraz się zastanawiam… Z góry dziękuję za odpowiedź :-D
ja biore femibion 2 z dha. lekarz kazal mi wybrc jakie chce ale zeby mialy dha :)

Ja biorę Mama DHA, ma w składzie tylko to co najpotrzebniejsze żeby dzieciaka nie utuczyć.

Jak ja nienawidzę balsamowania, przed ciążą robiłam to tylko w ekstremalnych sytuacjach. Jak strasznie nie lubię wsmarowywać nic w siebie, czuję się jak kaczka w smalcu :/

Tesciowa mi dzis podniosla cisnienie. Bo mowi, ze musi byc chlopak, chodzi jej o nazwisko, bo ma same wnuczki. A ja na to, ze nie musi. Wazne, zeby bylo zdrowe. I zniosla mi pudlo, co mialam po mojej corce i glownie fioletowe i rozowe ubranka, a ona mi mowi, ze po domu moge chlopcu ubierac rozowe. Myslalam, ze padne. Dramat. Humor popsula mi. Ugotowalam oobiad i sprzatam caly dom, a tak mi sie nie chce
5h sprzatania...

Tesciowa mi dzis podniosla cisnienie. Bo mowi, ze musi byc chlopak, chodzi jej o nazwisko, bo ma same wnuczki. A ja na to, ze nie musi. Wazne, zeby bylo zdrowe. I zniosla mi pudlo, co mialam po mojej corce i glownie fioletowe i rozowe ubranka, a ona mi mowi, ze po domu moge chlopcu ubierac rozowe. Myslalam, ze padne. Dramat. Humor popsula mi. Ugotowalam oobiad i sprzatam caly dom, a tak mi sie nie chce
5h sprzatania...
Kochane teściowe, moja też marudzi, że chłopak. A ma to swoje przedłużenie rodu :/ Za teściową nie trafisz!

Dziewczyny te co chorowały.. jak miałyście kaszel, kichałyście lub wydmuchiwałyście nos kłuło Was czasem w okolicy pachwin? :/ bo mnie wczoraj taki mocny ból złapał przy dmuchaniu nosa.. ale odpoczęłam i przeszło.. teraz się zamartwiam co to mogło być? może to więzadło macicy się naciągneło..
Ja nie byłam chora ale jak zwyczajnie kicham to aż się boję bo tak kuje w podbrzuszu czasami ale widocznie tak musi być bo to wszystko tam rośnie i się rozciąga tak sobie tłumacze :)

reklama
Do góry