reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A ja dziewczyny nie mam siły. Zawsze mnie wszędzie pełno robię milion rzeczy na raz a od tygodnia coś ze mną nie tak. Leżę na kanapie i nie mam siły się podnieść. Dzieć moj bawi się obok a ja leżę. Nie mam na nic siły normalnie

Endokrynolog przepisal euthyrox 50. Za 4 tygodnie kontrola. Przed wizyta zrobie badania i zobaczymy. Lece zaraz do apteki jak dojade i kupie jakis syrop na przeziębienie. W pierwszej ciazy w ogole nie chorowalam, a teraz non stop :( jeszcze do pracy chodze i nie ma nawet chwili, zeby wylezec :-)

Aneta-ja tal samo...wypadałoby bardziej posprzątać tak generalnie,jakos obiaf zrobic a u mnie tradedia od kilku dni...wszystko mnie boli o ryszac sie nie mam sily

reklama
No wlasnie dziewczyny tak mam jak wy. Robie takie minimum i czuje sie jakbym maraton przebiegła.

A jak macie z ruchami dzieci czujecie juz coś? Ja mam takie dziwne uczucie od paru dni jakbym coś czula. A to przeciez za wczesnie. Z synkiem w 15tyg czulam. Chyba sobie wmawiam

Do góry