reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej dziewczyny :-) Ale mnie rozebrala choroba. Kaszel mnie tak meczy:( i do tego zatoki. Siedze wlasnie w poczekalni do endokrynologa. Tsh mi wyszlo 3.23. W pierwszej ciazy tez mialam ok 3,13. A przed ciaza jak badalam mialam 2,13, wiec super. Ciaza powoduje u mnie wzrost :-) Oby szybko poszlo, bo chce wracac do domu i sie polozyc :-)

ewix skoro dostałaś skierowanie do konkretnej placówki to chyba nie powinnas za to płacić. Z kolorowymi skierowaniami sie nie spotkałam...może po prostu Twój lekarz ma jakiś tam swój system ;)

reklama
ewix dokladnie jesli dal ci do konkretnego miejsca to pewnie bezplatne ale wczesniej mozesz zadzwonic do laboratorium i sie dowiedziec czy platne czy nie. bedziesz wiedziala na czym stoisz.
basienka ja pobodnie jak ty- na poczatku ciazy badalam i 2.07 a teraz powyzej 3 mam . mi juz gin pzrepisal eutyrox 25 ale do endokrynologa i tak musze bo on powiedzial ze musismy szybko dzialac dlatego mi [pzrepisuje ale jaka docelowo dawke bede miasiala brac to endokrynolog stwuierdzi dowpiero. jutro ide na usg tarczycy

a ja szykuje sie na zevranie dos zkoly a tak mi sie spac chce :(

Do góry