reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej dziewczyny :-) Ale mnie rozebrala choroba. Kaszel mnie tak meczy:( i do tego zatoki. Siedze wlasnie w poczekalni do endokrynologa. Tsh mi wyszlo 3.23. W pierwszej ciazy tez mialam ok 3,13. A przed ciaza jak badalam mialam 2,13, wiec super. Ciaza powoduje u mnie wzrost :-) Oby szybko poszlo, bo chce wracac do domu i sie polozyc :-)

ewix skoro dostałaś skierowanie do konkretnej placówki to chyba nie powinnas za to płacić. Z kolorowymi skierowaniami sie nie spotkałam...może po prostu Twój lekarz ma jakiś tam swój system ;)

reklama
ewix dokladnie jesli dal ci do konkretnego miejsca to pewnie bezplatne ale wczesniej mozesz zadzwonic do laboratorium i sie dowiedziec czy platne czy nie. bedziesz wiedziala na czym stoisz.
basienka ja pobodnie jak ty- na poczatku ciazy badalam i 2.07 a teraz powyzej 3 mam . mi juz gin pzrepisal eutyrox 25 ale do endokrynologa i tak musze bo on powiedzial ze musismy szybko dzialac dlatego mi [pzrepisuje ale jaka docelowo dawke bede miasiala brac to endokrynolog stwuierdzi dowpiero. jutro ide na usg tarczycy

a ja szykuje sie na zevranie dos zkoly a tak mi sie spac chce :(

Do góry