reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Czesc dziewczyny. Tym razem mnie dopadlo chorobsko. Gardlo boli ale najgorsza goraczka juz 39 a podobno w I trymestrze lepiej nie brac nawet paracetamolu... Martwie sie o maluszka, mam nadzieje ze zimne oklady pomoga :(
Dokładnie Cie rozumiem, bo rakze jestem chora ... jakis wirus grypy u nas panuje. Ja juz chce wiosne :-) moze nie bedziemy tak chorowac :-) Zdrówka Wam Kochane życzę:*

reklama
Ja nawet na to nie licze moj doktor nawet nie chce odpowiadac na pytania o płeć przed 20 tyg. No ale jak odpowie to na 100 % tak jest. Ja mam tylko nadzieje ze z dzieciaczkami wszystko ok a w drugiej kolejnosci ze maja dwa łożyska. I jak mi to powie to bede szczesliwa :D
Zdrowiejcie dziewczyny jak najszybciej. Wiem jak to jest bo za mna przeziebienie chodzi od poczatku ciazy. Jeszcze mi się węzły chlonne na szyji powiekszyly to juz w ogole cholernie mnie to martwi. No ale wszystkie wyniki krwi i z moczu piękne to mam nadzieje ze to jakiś niegrozny wirus.

Matusiak a czy ty nie musisz zelaza przyjmowac? Ja po urodzeniu syna mocno krwawilam i mialam kitowe wyniki 8.4 hemoglobiny i mi podawali. Pytalas lekarza? Ja mam teraz wynik cos koło 14

Ja nawet na to nie licze moj doktor nawet nie chce odpowiadac na pytania o płeć przed 20 tyg. No ale jak odpowie to na 100 % tak jest. Ja mam tylko nadzieje ze z dzieciaczkami wszystko ok a w drugiej kolejnosci ze maja dwa łożyska. I jak mi to powie to bede szczesliwa :D
Zdrowiejcie dziewczyny jak najszybciej. Wiem jak to jest bo za mna przeziebienie chodzi od poczatku ciazy. Jeszcze mi się węzły chlonne na szyji powiekszyly to juz w ogole cholernie mnie to martwi. No ale wszystkie wyniki krwi i z moczu piękne to mam nadzieje ze to jakiś niegrozny wirus.

Matusiak a czy ty nie musisz zelaza przyjmowac? Ja po urodzeniu syna mocno krwawilam i mialam kitowe wyniki 8.4 hemoglobiny i mi podawali. Pytalas lekarza? Ja mam teraz wynik cos koło 14

Właśnie to jest najlepsze ze jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to odrazu kupiłam kwas foliowy i żelazo i jak zrobili mi wyniki to właśnie byłam zdziwiona bo wcale nie była mała dawka tego żelaza :( no ale teraz przepisali mi jakieś na receptę i biorę codziennie rano może jeszcze jakieś mocniejsze....zobaczymy do 17.02 bo mam wizytę i pewnie mi krew pobiora....zawsze miałam problemy z żelaza ale ze aż tak....mniej więcej około 10 miałam.....

reklama
a nic nie mówcie o tym zmęczeniu...
spałam za dnia, mąż dzieci na sanki wziął a ja spałam i dalej zmęczona jestem....

ewix pierwszy raz słysze o kolorowych receptach, ale weź zobacz z boku refundacja 100% powinno być, ale jak jest recepta to chyba dobrze bo jakby nie dał skierowania to by na kartce napisał bez pieczątki i tyle

zdrówka chorym

Do góry