reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A to moja fasolka po dzisiejszej wizycie :-). Serduszko ładnie bije, torbiela nie było widać wiec pewnie się wchłonął

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453147164.822224.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453147164.822224.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Ide dzisiaj na 20.00 ale pewnie wejde ok 21 z wynikami badan.Zlapalam zapalenie ucha i ani na jednym ani na drugim boku spac plus antybiotyk:((Napisze wieczorem co mi powiedzial lekarz:)
Ja tez juz mysle o L4.Duzo jezdze samochodem i troche mnie wytrzepie:(
Daj znac do endykrynolog powiedzial.
Dam znac :-) Napisz koniecznie jak po wizycie :-) Do kiedy masz zamiar pracowac? :-)

Halo! :)
@okasia - ja bym dzis skonczyla podobnie w pociągu do pracy... ostatnia chwila, dobrze, ze drzwi się otworzyly i świeże powietrze. Do pracy mam 8 minut pociągiem, a biuro po drugiej stronie ulicy od dworca, a 10 minut na dworcu siedzialam i dochodzilam do siebie :/

Super dziewczyny macie maluszki! Ja wizyta za tydzień, juz się nie mogę doczekać! Ciekawa jestem jak z data, bo okres miałam 25.10. wiec wg tego 12 t 2 d, a wg lekarza 11 t 2 d :p wiec ciekawe czego dowiem się we wtorek.

U mnie taja zima :O trzymajcie się ciepło!

Angelika - jaki okruszek cudny!

Jagi - jak po wizycie?

--------------------------------

U mnie 4 dzień bez mdłości!
Zrobiłam dzisiaj obiad dwudaniowy (który zjadłam w całości), upiekłam chleb i szarotkę.
Posprzątałam chatę i nawet pomalowałam paznokcie! :)

Okasia no to miałaś...

Dzięki za kciuki ;-)

Ja też bym chciała dziewczynkę... No ale wiadomo jak będzie drugi chłopak to też będę się cieszyć
Koleżanka będzie miała dziewczynkę a ma już syna więc Fuks :-) choć ciąża całkiem inna,gorsza. Wiecznie coś tam się dzieje.
Druga znajoma ma syna i na 80% drugi chłopak ale mówi że czuła jakoś syna.

Ja w sumie jakoś tak też czuje zr jednak będzie syn ale może przez to, że chciałam dziewczynkę... A wy coś przeczowalacie?

Ja też bym chciała dziewczynkę, ale przez to, że tak właśnie chcę, czuję że będzie chłopak..
Ale się schizujemy :baffled:
Ważne żeby było zdrowe! :-D

Okasia z zatrzymanym oddechem czytałam Twoją "przygodę', dobrze, że tak to się skończyło - najważniejsze, żebyś zbadała się czy wszystko ok, żeby się to już nie powtórzyło kuruj się tam!

Dziewczyny jak to jest z tym kalendarzem ciążowym/
Wszędzie w necie i w mojej aplikacji na telefonie pokazuje, że jestem w 11 tyg ciąży, a tutaj na suwaczku że w
10-tym.. nie kumam tego :baffled:

Ja mam wizytę juterko rano, a prenetalne+pappa 28.01

Karolanka - no bo jesteś w 11, a skończone (pełne) masz 10 tyg.
Czyli leci juz 11 :)
Mój suwaczek pokazuje 8, 8 skończonych tyg. czyli leci już 9 tydz.
Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam :D

reklama
Do góry