niunia102
Fanka BB :)
Jednak cos jest na zeczy:-)Dziewczynek
Ciesze sie ze wszystkie wizyty sie udaly i powodzenia na jutrzejszych
Milej nocy ja zmykam spac bo padam na twarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednak cos jest na zeczy:-)Dziewczynek
Dam znac :-) Napisz koniecznie jak po wizycie :-) Do kiedy masz zamiar pracowac? :-)Ide dzisiaj na 20.00 ale pewnie wejde ok 21 z wynikami badan.Zlapalam zapalenie ucha i ani na jednym ani na drugim boku spac plus antybiotyk(Napisze wieczorem co mi powiedzial lekarz
Ja tez juz mysle o L4.Duzo jezdze samochodem i troche mnie wytrzepie
Daj znac do endykrynolog powiedzial.
Okasia no to miałaś...
Dzięki za kciuki ;-)
Ja też bym chciała dziewczynkę... No ale wiadomo jak będzie drugi chłopak to też będę się cieszyć
Koleżanka będzie miała dziewczynkę a ma już syna więc Fuks :-) choć ciąża całkiem inna,gorsza. Wiecznie coś tam się dzieje.
Druga znajoma ma syna i na 80% drugi chłopak ale mówi że czuła jakoś syna.
Ja w sumie jakoś tak też czuje zr jednak będzie syn ale może przez to, że chciałam dziewczynkę... A wy coś przeczowalacie?