reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Mąż ubezpieczył mnie dodatkowo u siebie w pracy w PZU, bo pojawiła się okazja przystąpienia bez karencj

A co to dokladnmie jest, bo my mamy ubez w PZU, teraz dostalismy oferte podwyzszenia skladki, ale na ciaze jest karencja 9 mcy :/

Musze sobie teraz kartkę z pyt zrobić bo mam tyle ze pewnie połowę zapomnę.

Ja tak robilam w 1 ciazy i jutro tez taka zrobie :)

Ja mieszkalam niedawno w Sosnowcu i niestety mam inne doswiadczenia z sluzba zdrowia.
Kolejki,na badanie krwi trzeba sobie od 6.30 robic kolejke bo jak nie to wyjdziesz z przychodni po 9:(Nawet jak robisz prywatnie.
Jesli Panstwowo to za pol roku a jak.priv to jutro....
Ale ciesze sie ze dobrze wspominasz Sosnowiec

NO ja mieszkalam tylko 3 lata, ale i tak nie narzekalam. Przychodnia nfz, ale zero kolejek, personel super, dostawalam nawet tel od nich, ze zbliza sie np szczepienie dziecka. Gine dr. Galazka, przyjmuje na nfz i priv, zloty czlowiek, szpital ten najnowszy, rewelka. Nie wiem moze mieszkalam tam za krotko, ale ogolnie jestem zadowolona.

Mdlosci chyba mijaja, ale za to teraz mam mega ciag na slodycze z wyjatkiem czekolady. Dzis kupilam sobie bezy i kokosanki i zamiast robic obiad to siedze i wpierdzielam :)

reklama
az hamowac sie musze ale nie zawsze mi to wychodzi

Ja tez wlasnie staram sie nie ulegac tym zachciankom, ale jak juz wparuje w paczke czegos co mi podejdzie to ciezko mi nie siegac po kolejne :p

happymum kurcze juz maly ludzik normalnie

Jutro badania, wicyta z usg, a w piatek prenatalne i peppa i znowu na miesiac spokoj :)

Hello.
U mnie też już po ;-)
Happymum Moj lekarz aż tak ładnie mi nie pokazał bo w sumie leżał tak bardziej przodem do nas ale widziałam już główkę oczy rączkę hehe

Po wszystkim spytałam o tą kość nosowa i przeziernosc karku kiedy będzie robione to powiedział że zrobił i wszystko dobrze nie widzi nieprawidłowości. He on pod tym względem taki jest. Robił to usg bardziej pod siebie i jak mówi że wdzystko dobrze to znaczy że ok.
Starszy ordynator ale jest dobrym fachowcem tylko już niestety do klientka taki bez uczuć ;-)

Zazdroszcze dziewczyny ze juz po tych badaniach jesteście. Ja jeszcze tydz i znowu mnie nosi. Zawsze tak mam przed usg czy wszystko jest dobrZe. Potem sie na tydz uspokajam i znowu to samo :D

Happymum gratulacje ślicznej dzidzi:)
Basia dobrze ze wszystko z dzidziusiem w porządku:)

Hermiona kciuki za wizytę.

Okasia i jak się czujesz?

Leżę pod kocem i mam dreszcze. Jakos sie beznadziejnie czuję taka strasznie zmeczona.

Aneta, czuję się kiepsko. Boli mnie cała twarz i głowa. Do tego mogę jeść tylko produkty przecierane i półpłynne. A wyglądam jak ofiara przemocy domowej a plakatu "bo zupa była za słona".

reklama
Okasia kurde na prawdę niefart z tym upadkiem. Mam nadzieję ze jak najszybciej poczujesz się lepiej.

Kasia chyba tak ja dzis caly dzien w drodze bylam. Zamawialam w aptece femibioni paski do glukometru. W miedzyczasiw mlodego do przedsZkola potem do banku potem do diabetologa na dopasowanie dawki insuliny potem do ciotki potem do przedszkola znowu i dopiero o 15 jestem w domu.

Do góry