reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A to moja fasolka po dzisiejszej wizycie :-). Serduszko ładnie bije, torbiela nie było widać wiec pewnie się wchłonął

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453147164.822224.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453147164.822224.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Ide dzisiaj na 20.00 ale pewnie wejde ok 21 z wynikami badan.Zlapalam zapalenie ucha i ani na jednym ani na drugim boku spac plus antybiotyk:((Napisze wieczorem co mi powiedzial lekarz:)
Ja tez juz mysle o L4.Duzo jezdze samochodem i troche mnie wytrzepie:(
Daj znac do endykrynolog powiedzial.
Dam znac :-) Napisz koniecznie jak po wizycie :-) Do kiedy masz zamiar pracowac? :-)

Halo! :)
@okasia - ja bym dzis skonczyla podobnie w pociągu do pracy... ostatnia chwila, dobrze, ze drzwi się otworzyly i świeże powietrze. Do pracy mam 8 minut pociągiem, a biuro po drugiej stronie ulicy od dworca, a 10 minut na dworcu siedzialam i dochodzilam do siebie :/

Super dziewczyny macie maluszki! Ja wizyta za tydzień, juz się nie mogę doczekać! Ciekawa jestem jak z data, bo okres miałam 25.10. wiec wg tego 12 t 2 d, a wg lekarza 11 t 2 d :p wiec ciekawe czego dowiem się we wtorek.

U mnie taja zima :O trzymajcie się ciepło!

Angelika - jaki okruszek cudny!

Jagi - jak po wizycie?

--------------------------------

U mnie 4 dzień bez mdłości!
Zrobiłam dzisiaj obiad dwudaniowy (który zjadłam w całości), upiekłam chleb i szarotkę.
Posprzątałam chatę i nawet pomalowałam paznokcie! :)

Okasia no to miałaś...

Dzięki za kciuki ;-)

Ja też bym chciała dziewczynkę... No ale wiadomo jak będzie drugi chłopak to też będę się cieszyć
Koleżanka będzie miała dziewczynkę a ma już syna więc Fuks :-) choć ciąża całkiem inna,gorsza. Wiecznie coś tam się dzieje.
Druga znajoma ma syna i na 80% drugi chłopak ale mówi że czuła jakoś syna.

Ja w sumie jakoś tak też czuje zr jednak będzie syn ale może przez to, że chciałam dziewczynkę... A wy coś przeczowalacie?

Ja też bym chciała dziewczynkę, ale przez to, że tak właśnie chcę, czuję że będzie chłopak..
Ale się schizujemy :baffled:
Ważne żeby było zdrowe! :-D

Okasia z zatrzymanym oddechem czytałam Twoją "przygodę', dobrze, że tak to się skończyło - najważniejsze, żebyś zbadała się czy wszystko ok, żeby się to już nie powtórzyło kuruj się tam!

Dziewczyny jak to jest z tym kalendarzem ciążowym/
Wszędzie w necie i w mojej aplikacji na telefonie pokazuje, że jestem w 11 tyg ciąży, a tutaj na suwaczku że w
10-tym.. nie kumam tego :baffled:

Ja mam wizytę juterko rano, a prenetalne+pappa 28.01

Karolanka - no bo jesteś w 11, a skończone (pełne) masz 10 tyg.
Czyli leci juz 11 :)
Mój suwaczek pokazuje 8, 8 skończonych tyg. czyli leci już 9 tydz.
Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam :D

reklama
Do góry