reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Gratulacje dziewczyny :happy: śliczne miniaturki czlowieczka :happy: dobrze, że maluszki zdrowe...trzymam kciuki za dalsze wizyty oby było ok:happy:

reklama
Dziewczyny zegnam sie z Wami :(((
Bylam wczoraj na wizycie i serce juz nie bije:((
W piatek bylam bylo wszystko ok a w pn juz po wszystkim.Zadnych plamien nic.Jade na zabieg.Wybralam lyzeczkowanie niz tabletki poronne bo tego bym nie zniosla.
W kwietniu strata 9 tydzien w styczniu to samo.A jak zaszlam teraz pomyslalam sobie ze Bog nie bedzie tak okrutny i nie strace kolejny raz...Mylilam sie:(

Przeplakalam cala noc:((Obwiniajac siebie i caly swiat dookola:(((

Zycze Wan pelnym sercem pociechy z brzuszkow i duzo zdrowka dla Waszych malychow.

Sciskam i caluje kazda z osobna
Tak bardzo, bardzo mi przykro :( a juz sie cieszylam, ze znalazlam super kolezanke. Kochana, trzymam kciuki, zeby w koncu sie udalo. Az mi sie plakac chce:( Jade do pracy i myslami jestem z Toba :)

Dziewczyny zegnam sie z Wami :(((
Bylam wczoraj na wizycie i serce juz nie bije:((
W piatek bylam bylo wszystko ok a w pn juz po wszystkim.Zadnych plamien nic.Jade na zabieg.Wybralam lyzeczkowanie niz tabletki poronne bo tego bym nie zniosla.
W kwietniu strata 9 tydzien w styczniu to samo.A jak zaszlam teraz pomyslalam sobie ze Bog nie bedzie tak okrutny i nie strace kolejny raz...Mylilam sie

Kochana bardzo wspolczuje i trzymam kciuki, zeby nastepnym razem sie udalo

Hieromina mąż przyniósł kartkę z nową ofertą ubezpieczenia grupowego dla pracowników ich zakładu. I czytając wpadłam na stwierdzenie o braku karencji w przypadku przystąpienia nowych osób do umowy. Mąż chodził pytała się w księgowości, dzwonili do centrali i powiedzieli, że przystępując do umowy nowej nie ma karencji ale np do starej jest już 9 miesięcy. Dodatkowo płacąc zamiast 48 zł składki będziemy płacić 50 zł za osobę a kwoty wypłat sporo wzrosną. Np za urodzenie dziecka zamiast 1000 zł 1400. Może dowiedzcie się dokładnie jak to jest.

My placimy prywatnie, wiec moze dlatego mamy karencje, ale musze sie pokrecic wokol tematu, bo moze zrobimy grupowe na firme i wtedy cos podzialamy.

Kurde zima u nas w pelni, masakra jaka zadyma i zimno. Na badania nie poszlam, bo w nocy z synkiem sie troche pochorowalismy, wizyte musialam przesunac na za tydz,a le w sumie lepiej, bo wynikow dzis bym nie zdazyla odebrac przed wizyta, a tak bede miala kpl badan i prenatalne. Troche mi zal, bo dzis bym miala usg, ale w piatek obejrzymy sobie dokladniej malucha :)

Dziewczyny...znow mi się to brązowe plamienie pojawilo. Jak rano wstalam to 2/3 wkladki pobrudzone tak się polalo...co robić? Pójść do szpitala i uslyszec ze jak ma sie poronic to się poroni? Czy iść jutro do swojej ginekolog na kolejne usg co tez jest ingerencją?

happymum 9 sie zaczął...podkreslam ze w szpitalu tez mi usg zrobia...po czym i tak od nich uslysze ze nic nie mogą zrobic poza podaniem nospy i luteiny...a no i będą mnie tam 3 dni trzymać...

reklama
Do góry