reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny zegnam sie z Wami :(((
Bylam wczoraj na wizycie i serce juz nie bije:((
W piatek bylam bylo wszystko ok a w pn juz po wszystkim.Zadnych plamien nic.Jade na zabieg.Wybralam lyzeczkowanie niz tabletki poronne bo tego bym nie zniosla.
W kwietniu strata 9 tydzien w styczniu to samo.A jak zaszlam teraz pomyslalam sobie ze Bog nie bedzie tak okrutny i nie strace kolejny raz...Mylilam sie:(

Przeplakalam cala noc:((Obwiniajac siebie i caly swiat dookola:(((

Zycze Wan pelnym sercem pociechy z brzuszkow i duzo zdrowka dla Waszych malychow.

Sciskam i caluje kazda z osobna

Jagi trzymaj się, musisz przycisnąć swojego lekarza żeby dał Ci skierowanie na badania. To już nie jest jednorazowe zdarzenie tylko 3 poronienie, więc musisz przebadać się od stóp do głów!
Wczoraj tyle pięknych wiadomości od dziewczyn i zdjęć z USG a dziś od rana humor marny, życie jest niesprawiedliwe :(
Hieromina mąż przyniósł kartkę z nową ofertą ubezpieczenia grupowego dla pracowników ich zakładu. I czytając wpadłam na stwierdzenie o braku karencji w przypadku przystąpienia nowych osób do umowy. Mąż chodził pytała się w księgowości, dzwonili do centrali i powiedzieli, że przystępując do umowy nowej nie ma karencji ale np do starej jest już 9 miesięcy. Dodatkowo płacąc zamiast 48 zł składki będziemy płacić 50 zł za osobę a kwoty wypłat sporo wzrosną. Np za urodzenie dziecka zamiast 1000 zł 1400. Może dowiedzcie się dokładnie jak to jest.
Miłego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach :)

Jagi nie jestem w stanie powiedzieć nic mądrego i krzepiącego. Bardzo Ci współczuję, proszę nie obwiniaj się. Myślami jestem z Tobą!

reklama
Jagi przykre to jest, wiem co czujesz, bądź silna i pamietaj, że jak Wkoncu urodzisz dzidziusia a napewno tak się stanie , to stwierdzisz , że to jeszcze nie był twój czas...a potem natura wynagrodzi ci to potrójnie zobaczysz

Do góry