reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
niunia - pewnie dlatego że plemniki ,,chłopcy" są słabsze, może pod wpływem tego promieniowania przeżywają tylko silne plemniki czyli dziewczynki ;)

Ciekawa sparawa:-) pracuje w warunkach szkodliwych znaczy sie jakies tam promieniowanie i wszyscy u niego w pracy maja same dziewczynki ze niby to promieniowanie ma jakis wplyw
wiesz co chyba cos w tym jest. ja tez w warunkach szkodliwych- promieniowanie i tak teraz o tym mysle ze wiekszosc moich kolezanek ma dziewczynki :)

tak pomyślałam że mężowi zrobiła bym prezent na urodziny, ma 4 marca więc wtedy byłby 14tc i 3-4d, zabrała bym go na usg 3d albo 4d :) by mógł dokładnie zobaczyć co ,,zrobił" :D no i by mógł pozadawać wszystkie pytania które go pewnie gdzieś męczą :) bo na normalną wizytę ciężko by mu bylo sie wyrwać z pracy...co myślicie?
dobry pomysl ale lepiej jak na to usg pojdziesz w okolicach 20 tyg- bedzie lepeiej widac i ogolnie evbdzie bardziej "efektowne " niz w 14 tyg.

mi brzuch rosnie, mdlosci troszeczke wieczorem. w paitek na usg tarczycy ide a 27 do endokrynologa ehhhhhhhhhhhh oczywiscie wsyztsko prywatnie bo dostac sie do endokrynologa na pierwsza wizyte szybko szqns nie ma- 3 lata oczekiwania u nas na pierwsza wizyte.

hej

U nas weekend leniwy nawet choinki nie rozebralismy, bo sie nikomu nie chcialo,ale dzis juz ogarniam chatke, bo i tak juz nie zapalamy zadnych ozdob.

okasia tos sie urzadzila, wspolczuje

Ja na sluzbe zdrowia nie narzekalam mieszkajac u meza w Sosnowcu, po prostu rewelacja, zero kolejek, wszystko od reki i za darmo ofc, a takiego gine prowadzacego jakiego mialam to ze swieca szukac, szpital full wypas, nowoczesny, personel swietny, a nad morzem 90% priv, kolejki, szpital ponoc dobry, ale juz wiem, ze bedzie gorzej w niektorych przypadkach niz w Sosnowcu,ale co zrobic.

Libido mi dziewczyny skoczylo z -50 na +100 hehe masakra, maz sie cieszy oczywiscie, a ja jakas niewyzyta :p

Niestety nie znalazlam gina na nfz, wiec musze isc priv, a badania robie tylko te najwazniejsze, bo porownalam z 1 ciaza i 1/3 nie robilam, weszlam tez na str centrum medycznego w, ktorym bede miala prenatalne i tam tez nie ma obowiazku robienia wszystkich badan jakie mi zlecila ginka, wiec przy dobrych wiatrach same badania wyjda ok 60zl

Ja mieszkalam niedawno w Sosnowcu i niestety mam inne doswiadczenia z sluzba zdrowia.
Kolejki,na badanie krwi trzeba sobie od 6.30 robic kolejke bo jak nie to wyjdziesz z przychodni po 9:(Nawet jak robisz prywatnie.
Jesli Panstwowo to za pol roku a jak.priv to jutro....
Ale ciesze sie ze dobrze wspominasz Sosnowiec☺

hey sierpnióweczki!

szaleństwo u nas, śnieg i dzieci szczęśliwe!

pisałyście o usg i płci, są lekarze co już potrafi,a okreslić płeć ale tak naprawdę bez omyłek ok 17 tydzień
ja mam przeczucie na dziewczynkę :)

Ja urodzialm sie w Sosnowcu i wychowywalam sie tam. Na studia wyjechalam i niezamierzam tam wracac. Procz rodzicow nie mam zadnych dobrych wspomnien.

Co do plci. W pierwszej ciazy juz w 12 tygodniu powieziano mi ze chlopiec i sie sprawdzilo, ale widocznie taki fuks bo wiem ze chlopcy i dziewczynki na tym etapie wygladaja identycznie

No to przedstawiam moje maleństwo,zdrowiutkie ;) płeć nadal nieznana :) termin przesunięty na 29.07, cóż wszystko dobrze ale znow dpadlam z wagi :( waze tylko 51,5

Załączniki

• 1453126945233.jpg
    1453126945233.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry