reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
niunia - pewnie dlatego że plemniki ,,chłopcy" są słabsze, może pod wpływem tego promieniowania przeżywają tylko silne plemniki czyli dziewczynki ;)

Ciekawa sparawa:-) pracuje w warunkach szkodliwych znaczy sie jakies tam promieniowanie i wszyscy u niego w pracy maja same dziewczynki ze niby to promieniowanie ma jakis wplyw
wiesz co chyba cos w tym jest. ja tez w warunkach szkodliwych- promieniowanie i tak teraz o tym mysle ze wiekszosc moich kolezanek ma dziewczynki :)

tak pomyślałam że mężowi zrobiła bym prezent na urodziny, ma 4 marca więc wtedy byłby 14tc i 3-4d, zabrała bym go na usg 3d albo 4d :) by mógł dokładnie zobaczyć co ,,zrobił" :D no i by mógł pozadawać wszystkie pytania które go pewnie gdzieś męczą :) bo na normalną wizytę ciężko by mu bylo sie wyrwać z pracy...co myślicie?
dobry pomysl ale lepiej jak na to usg pojdziesz w okolicach 20 tyg- bedzie lepeiej widac i ogolnie evbdzie bardziej "efektowne " niz w 14 tyg.

mi brzuch rosnie, mdlosci troszeczke wieczorem. w paitek na usg tarczycy ide a 27 do endokrynologa ehhhhhhhhhhhh oczywiscie wsyztsko prywatnie bo dostac sie do endokrynologa na pierwsza wizyte szybko szqns nie ma- 3 lata oczekiwania u nas na pierwsza wizyte.

hej

U nas weekend leniwy nawet choinki nie rozebralismy, bo sie nikomu nie chcialo,ale dzis juz ogarniam chatke, bo i tak juz nie zapalamy zadnych ozdob.

okasia tos sie urzadzila, wspolczuje

Ja na sluzbe zdrowia nie narzekalam mieszkajac u meza w Sosnowcu, po prostu rewelacja, zero kolejek, wszystko od reki i za darmo ofc, a takiego gine prowadzacego jakiego mialam to ze swieca szukac, szpital full wypas, nowoczesny, personel swietny, a nad morzem 90% priv, kolejki, szpital ponoc dobry, ale juz wiem, ze bedzie gorzej w niektorych przypadkach niz w Sosnowcu,ale co zrobic.

Libido mi dziewczyny skoczylo z -50 na +100 hehe masakra, maz sie cieszy oczywiscie, a ja jakas niewyzyta :p

Niestety nie znalazlam gina na nfz, wiec musze isc priv, a badania robie tylko te najwazniejsze, bo porownalam z 1 ciaza i 1/3 nie robilam, weszlam tez na str centrum medycznego w, ktorym bede miala prenatalne i tam tez nie ma obowiazku robienia wszystkich badan jakie mi zlecila ginka, wiec przy dobrych wiatrach same badania wyjda ok 60zl

Ja mieszkalam niedawno w Sosnowcu i niestety mam inne doswiadczenia z sluzba zdrowia.
Kolejki,na badanie krwi trzeba sobie od 6.30 robic kolejke bo jak nie to wyjdziesz z przychodni po 9:(Nawet jak robisz prywatnie.
Jesli Panstwowo to za pol roku a jak.priv to jutro....
Ale ciesze sie ze dobrze wspominasz Sosnowiec☺

hey sierpnióweczki!

szaleństwo u nas, śnieg i dzieci szczęśliwe!

pisałyście o usg i płci, są lekarze co już potrafi,a okreslić płeć ale tak naprawdę bez omyłek ok 17 tydzień
ja mam przeczucie na dziewczynkę :)

Ja urodzialm sie w Sosnowcu i wychowywalam sie tam. Na studia wyjechalam i niezamierzam tam wracac. Procz rodzicow nie mam zadnych dobrych wspomnien.

Co do plci. W pierwszej ciazy juz w 12 tygodniu powieziano mi ze chlopiec i sie sprawdzilo, ale widocznie taki fuks bo wiem ze chlopcy i dziewczynki na tym etapie wygladaja identycznie

No to przedstawiam moje maleństwo,zdrowiutkie ;) płeć nadal nieznana :) termin przesunięty na 29.07, cóż wszystko dobrze ale znow dpadlam z wagi :( waze tylko 51,5

Załączniki

• 1453126945233.jpg
    1453126945233.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry