reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Potwierdzam dziewczyny. U mnie lekarz nie chciał nawet odpowiadać na pytanie o płeć przed 20 tyg. A szkoda bo bylam taaaaka ciekawa:) zobaczymy kto teraz mi sie trafi :)

U mnie ochota na seks minus 100:D chyba trochę sie boję o dzieci. No ale lekarz nie zabranial wiec chyba nie ma o co sie martwic. Sama nie wiem. Musze sobie teraz kartkę z pyt zrobić bo mam tyle ze pewnie połowę zapomnę.

Ja zawsze marzyłam o córeczce i mam córeczkę pierwsza wiec w tym temacie czuje się spełniona [emoji6]. Teraz jest mi to obojętne co będzie, byle było zdrowe... Dziewczynki pewnie fajniej by się dogadywały , przy dwóch latach różnicy. I w domu wszystko dla dziewczynki jest [emoji6].
Ciekawe co w tych naszych brzuchach mamy [emoji132]

Witam dziewczyny ja zaczynam czuć się coraz gorzej ogólnie mdłości są coraz większe.

Co do skarbów jakie mamy w brzuszku to racja chyba 20 tc powinni mówić, mi powiedziano w 13 że będzie chłopiec lekarz był mega pewny a okazała się dziewczynka w 20tc.
Ja Angelika mam takie same odczucia oby było zdrowe :) ale w domku dla dziewczynki wszystko jest nie trzeba kombinować.

Jeszcze kilka tygodni i poznamy płeć na pewno :)
Z tym siusiakiem też kiedyś o tym czytałam. W każdym bądź razie nawet jak lekarz powie coś o płci na tym etapie nie należy jeszcze nastawiać się za bardzo :)
Kupiłam detektor tętna:) Niedługo powinien do mnie dotrzeć więc przetestuję i zdam relacje. Niektóre koleżanki słuchają serduszka już od 10 tygodnia :)

tak pomyślałam że mężowi zrobiła bym prezent na urodziny, ma 4 marca więc wtedy byłby 14tc i 3-4d, zabrała bym go na usg 3d albo 4d :) by mógł dokładnie zobaczyć co ,,zrobił" :D no i by mógł pozadawać wszystkie pytania które go pewnie gdzieś męczą :) bo na normalną wizytę ciężko by mu bylo sie wyrwać z pracy...co myślicie?

reklama
tak pomyślałam że mężowi zrobiła bym prezent na urodziny, ma 4 marca więc wtedy byłby 14tc i 3-4d, zabrała bym go na usg 3d albo 4d :) by mógł dokładnie zobaczyć co ,,zrobił" :D no i by mógł pozadawać wszystkie pytania które go pewnie gdzieś męczą :) bo na normalną wizytę ciężko by mu bylo sie wyrwać z pracy...co myślicie?

Bardzo fajny pomysł:)

Ja namawiam mojego zeby ze mna na prenatalne poszedł to i on by fajnie sobie poogladal i ja bym sie nie bała iść. Tylko m stara sie terazno umowę na czas nieokreślony i nie moze wolnego wziąść.

Do góry