reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Potwierdzam dziewczyny. U mnie lekarz nie chciał nawet odpowiadać na pytanie o płeć przed 20 tyg. A szkoda bo bylam taaaaka ciekawa zobaczymy kto teraz mi sie trafi
U mnie ochota na seks minus 100 chyba trochę sie boję o dzieci. No ale lekarz nie zabranial wiec chyba nie ma o co sie martwic. Sama nie wiem. Musze sobie teraz kartkę z pyt zrobić bo mam tyle ze pewnie połowę zapomnę.
U mnie ochota na seks minus 100 chyba trochę sie boję o dzieci. No ale lekarz nie zabranial wiec chyba nie ma o co sie martwic. Sama nie wiem. Musze sobie teraz kartkę z pyt zrobić bo mam tyle ze pewnie połowę zapomnę.
Angelikaaa
Ja zawsze marzyłam o córeczce i mam córeczkę pierwsza wiec w tym temacie czuje się spełniona [emoji6]. Teraz jest mi to obojętne co będzie, byle było zdrowe... Dziewczynki pewnie fajniej by się dogadywały , przy dwóch latach różnicy. I w domu wszystko dla dziewczynki jest [emoji6].
Ciekawe co w tych naszych brzuchach mamy [emoji132]
Ciekawe co w tych naszych brzuchach mamy [emoji132]
niunia102
Aneta kartka jak najbardziej sie przda ja zawsze zapomne zadac jakies pytanie
Fimka
Aneta - karta dobry pomysł, ja zawsze idę z mężem, a teraz też z synem.
Wchodzimy we 3kę. Mąż zawsze zadaje pytania
Wchodzimy we 3kę. Mąż zawsze zadaje pytania
Witam dziewczyny ja zaczynam czuć się coraz gorzej ogólnie mdłości są coraz większe.
Co do skarbów jakie mamy w brzuszku to racja chyba 20 tc powinni mówić, mi powiedziano w 13 że będzie chłopiec lekarz był mega pewny a okazała się dziewczynka w 20tc.
Ja Angelika mam takie same odczucia oby było zdrowe ale w domku dla dziewczynki wszystko jest nie trzeba kombinować.
Co do skarbów jakie mamy w brzuszku to racja chyba 20 tc powinni mówić, mi powiedziano w 13 że będzie chłopiec lekarz był mega pewny a okazała się dziewczynka w 20tc.
Ja Angelika mam takie same odczucia oby było zdrowe ale w domku dla dziewczynki wszystko jest nie trzeba kombinować.
Asiunia1988
Jeszcze kilka tygodni i poznamy płeć na pewno
Z tym siusiakiem też kiedyś o tym czytałam. W każdym bądź razie nawet jak lekarz powie coś o płci na tym etapie nie należy jeszcze nastawiać się za bardzo
Kupiłam detektor tętna Niedługo powinien do mnie dotrzeć więc przetestuję i zdam relacje. Niektóre koleżanki słuchają serduszka już od 10 tygodnia
Z tym siusiakiem też kiedyś o tym czytałam. W każdym bądź razie nawet jak lekarz powie coś o płci na tym etapie nie należy jeszcze nastawiać się za bardzo
Kupiłam detektor tętna Niedługo powinien do mnie dotrzeć więc przetestuję i zdam relacje. Niektóre koleżanki słuchają serduszka już od 10 tygodnia
Mika06
tak pomyślałam że mężowi zrobiła bym prezent na urodziny, ma 4 marca więc wtedy byłby 14tc i 3-4d, zabrała bym go na usg 3d albo 4d by mógł dokładnie zobaczyć co ,,zrobił" no i by mógł pozadawać wszystkie pytania które go pewnie gdzieś męczą bo na normalną wizytę ciężko by mu bylo sie wyrwać z pracy...co myślicie?
reklama
aneta_ck
tak pomyślałam że mężowi zrobiła bym prezent na urodziny, ma 4 marca więc wtedy byłby 14tc i 3-4d, zabrała bym go na usg 3d albo 4d by mógł dokładnie zobaczyć co ,,zrobił" no i by mógł pozadawać wszystkie pytania które go pewnie gdzieś męczą bo na normalną wizytę ciężko by mu bylo sie wyrwać z pracy...co myślicie?
Bardzo fajny pomysł
Ja namawiam mojego zeby ze mna na prenatalne poszedł to i on by fajnie sobie poogladal i ja bym sie nie bała iść. Tylko m stara sie terazno umowę na czas nieokreślony i nie moze wolnego wziąść.