reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

kassia181 -super że u Ciebie tez wszystko dobrze.
ja przyjmuje też cały czas eutyrox 125 mg. Ja wizytę mam 5 lutego czyli 3 dni po tobie tym razem.

Ja też mówiłam że dziecko z nami nie będzie spało...ale cóż wyszło inaczej i przez pierwsze miesiące lądowala w naszym łóżku. Potem ja sie tak do niej przyzwyczaiłam że było mi nieswojo bez niej.

reklama
Ależ miałam dziś fatalny dzień, cały czas niesmak w ustach, mdłości, stres przez pół dnia, a potem senność. Ledwo dojechałam do domu, chyba przestanę ze sobą walczyć i po prostu sprawię sobie drzemkę.

Hej mamusie mi lekarz wyznaczyl termin na 2 sierpnia ...na poczatku byl placz,poniewaz moj szkrab ma 16 miesiecy ,starszy syn 12 lat I na tej "2" mialo sie zakonczyc...A tu Bach okres sie spoznil zrobilam test I dwie krechy . Moj gin sie smial,ze natura mi wynagrodzila ,bo wczesniej poronilam a potem dlugo staralismy sie o dzidzie ...powiem Wam ,ze boje sie...

Hej mamusie mi lekarz wyznaczyl termin na 2 sierpnia ...na poczatku byl placz,poniewaz moj szkrab ma 16 miesiecy ,starszy syn 12 lat I na tej "2" mialo sie zakonczyc...A tu Bach okres sie spoznil zrobilam test I dwie krechy . Moj gin sie smial,ze natura mi wynagrodzila ,bo wczesniej poronilam a potem dlugo staralismy sie o dzidzie ...powiem Wam ,ze boje sie...

Będzie dobrze dasz sobie radę :) widocznie tak musiało być ze będziesz miała 3 pociechę do kochania :)

Karolkaga gratuluje udanej wizyty:wink:, niestety nie widzę twojego zdjęcia

Kassia181 super, że u Ciebie po wizycie wszystko ok :yes:, widzę że jedziemy na tym samym wózku, kolejna wizyta u mnie też 2-go i też od jutra muszę brać Euthyrox, jaką masz dawkę?? ja na razie 50, po kolejnych wynikach zobaczymy. Mi jeszcze doktorka do tego zapisała Jodid, też masz??

Beata0526 dasz radę, zostań z nami, będziemy się wspierać :wink:

Ja też już po wizycie, oprócz tsh, raczej wszystko w normie, usg miałam zrobione i widziałam mojego Bąbelka i bijące serduszko :biggrin2: (niestety nie mam zdjęcia żeby się pochwalić) Oprócz Euthyroxu mam brać wspomniany Jodid i witaminę D, a do tego niestety Clexane w zastrzykach ze względu na moje dotychczasowe problemy z donoszeniem ciązy, trochę mnie to przeraża, ale dla Bąbla zrobię wszystko.

Witam nowe mamusie !

aneta_ck , ale niespodzianka :) :)

jakoś tak nie miałam kiedy pisać, choć czytam was na bieżąco, coraz więcej wizyt i dobrych wieści, rosną te nasze fasolki... :)

Wiem, że już kiedyś pisałam, ale może piszmy o wizytach na wątku wizytowym, bo tu piszemy o wszystkim i o niczym :) mam nadzieję, że niedługo powstanie więcej wątków, no i pewnie ten ze zdjęciami brzuszków będzie się rozwijał :)

ja nadal jestem słaba, nic mi się nie chce, drażni mnie zapach lodówki, naszczęście apetyt dopisuje.
No właśnie pisałyście o swoich wagach, ja w pierwszej ciąży startowałam od 51 skończyłam na 66.Teraz startowałam z 57 i jakieś pół kilo przytyłam, ale zobaczymy co dalej będzie :)

Karolkaga gratuluje udanej wizyty:wink:, niestety nie widzę twojego zdjęcia

Kassia181 super, że u Ciebie po wizycie wszystko ok :yes:, widzę że jedziemy na tym samym wózku, kolejna wizyta u mnie też 2-go i też od jutra muszę brać Euthyrox, jaką masz dawkę?? ja na razie 50, po kolejnych wynikach zobaczymy. Mi jeszcze doktorka do tego zapisała Jodid, też masz??

Beata0526 dasz radę, zostań z nami, będziemy się wspierać :wink:

Ja też już po wizycie, oprócz tsh, raczej wszystko w normie, usg miałam zrobione i widziałam mojego Bąbelka i bijące serduszko :biggrin2: (niestety nie mam zdjęcia żeby się pochwalić) Oprócz Euthyroxu mam brać wspomniany Jodid i witaminę D, a do tego niestety Clexane w zastrzykach ze względu na moje dotychczasowe problemy z donoszeniem ciązy, trochę mnie to przeraża, ale dla Bąbla zrobię wszystko.
ja mam 25 narazie ale 27 mam wizyte u endokrynologa i wtedy prawdopodobnie wyzsza dawke dostane. ale zaczac mam od 25. jodid nie dostalam.
wstaw suwaczek zebysmy wiedzialay w ktortym tyg jestes

jesli chodzi o wage tow aze sie rano na czczo i wtedy mi pokazuje ze plus 1,5 kg a u gina w ubraniu i posniadaniu plus 3 kg :p

Dziewczynki wszystkim gratuluje udanych wizyt:) oby tak dalej:)

Uciekam spac bo jutro diabetologa mam na 7.30a godzine wczwaniej musze wyjsc bo odstawiam synka do cioci i dojść tam jeszcze muszę. Dobrej nocki Wam życzę

reklama
Co za noc, chyba już za dużo snu, odkąd mąż wstał do pracy od godziny 3:30 leżę i zasnąć nie mogę coś strasznego ale zaraz 7 więc chyba już wstanę :)
Wczoraj w końcu się zmotywowalam i wzięłam za ćwiczenia dla kobiet w ciąży :) oczywiście z rozsądkiem ;)

Do góry