reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

ja nie robię żadnych badań prenatalnych oprócz usg.

mi mdłości trochę odpuściły, wymioty już całkiem przeszły, wieczorami tylko mi źle i często mnie muli okropnie ale senna jestem strasznie za to w nocy spię kiepsko, budzę się kilkakrotnie wiercę i źle mi się śpi.

reklama
no ale mam nadzieje ze z grupy mnie nie wyrzucicie:D

Pewnie że nie! Czasem sama nie zwiej! :D

Ja sie tak strasznie czuje a do pracy trzeba :(

:(

dziewczynki jak ja się mecze z tymi mdlosciami, przez gardło dopiero ok 15 mi cos przechodzi :'( jak sobie radzicie? Jeszcze ta senność...

U mnie to samo :|
A jeszcze syn rano przychodzi i mówi "pupa, ee" i pokazuje na pampka :O
Paw gwarantowany po przebraniu kupska :D

Później musimy odbębnić codzienny rytuał: książka, budowanie z klocków, tańce i spacer.
Także ten... :p

Ja również nie robię żadnych dodatkowych badań poza usg genetycznym.
Co ma być, to będzie, przyjmę każde dziecko.

Usg też nie robię co wizytę, będę miała 4 (jedno już było), jak w poprzedniej ciąży.

Amniopunkcję robi się jak jest podejrzenie o coś, a nie jak ciąża rozwija się prawidłowo.

A ja szukam idealnej kołyski/dostawki do łóżka.
Podobają mi się firmy Roba.
Są takie klasyczne, eleganckie.

Pewnie że nie! Czasem sama nie zwiej! :D

:(

Później musimy odbębnić codzienny rytuał: książka, budowanie z klocków, tańce i spacer.
Także ten... :p

Usg też nie robię co wizytę, będę miała 4 (jedno już było), jak w poprzedniej ciąży.

Amniopunkcję robi się jak jest podejrzenie o coś, a nie jak ciąża rozwija się prawidłowo.

A ja szukam idealnej kołyski/dostawki do łóżka.
Podobają mi się firmy Roba.
Są takie klasyczne, eleganckie.

Ja również robię tylko te zwykle badania które oferują tu w niemczech :) dzidzia będzie zdrowa wierzymy w to razem z mężem :)

Wczoraj był 10+6 i dzidzia miała dokładnie 51 mm :) dziś zaczął mi sie 11 tydzień, wiec chyba weszłam w 12 :)
Karolkaga gratuluje udanej wizyty!! Na pewno kamień z serca co? ;) ja wczoraj miałam ochotę skakać do nieba ze szczęścia :) nie ma nic piękniejszego niz zobaczyć swojego bąbelka całego i zdrowego :)

Mami, Karolkaga zazdroszcze ja do czwartku chyba jajko zniose

Jak mi się strasznie spac chce siedze w pracy i żywcem zasypiam

tuptup - ja też wale nosem w klawiaturę... :sad::sad::oo2:

Karolkaga - super!!! :-) kamień z serca.... dobrze że u kruszynki ok.

.

o fuj.... współczuję....

.

ja też :yes:
no, chyba że lekarz skieruje ze względu na wiek, ale to też nic nie zmieni.

kołyska jest fajna. a co to jest dostawka do łóżka??

Wczoraj był 10+6 i dzidzia miała dokładnie 51 mm :) dziś zaczął mi sie 11 tydzień, wiec chyba weszłam w 12 :)
Karolkaga gratuluje udanej wizyty!! Na pewno kamień z serca co? ;) ja wczoraj miałam ochotę skakać do nieba ze szczęścia :) nie ma nic piękniejszego niz zobaczyć swojego bąbelka całego i zdrowego :)

Miami na którego masz termin?

Dziewczyny wpisujcie się wszystkie na listę :) zgłoszenia do Dominika81 :)

Fimka u nas na szczescie pampers poszedl w zapomnienie juz od dawien dawna a dwojka w nocniku badz sedesie ale odruch wymiotny mam rowniez :)
Mami to duzy babas w tobie rosnie :) moze owu ci sie przesunela stad taka wielkosc. Kolezanka bedac teraz w 2 ciazy miala owulacje 12 dc i w tym samym czasie dziecko bylo az o cm wieksze moze dlatego tez ze tym razem spodziewa sie chlopca :)
Karolka super ze u maluszka ok;)
U mniw wizyta dopiero 21 wiec chyba strusie jajko zniose ;) pare dziewczyn chyba tez ma w podobnym terminie ;)

reklama
Do góry