Fimka
Fanka BB :)
kołyska jest fajna. a co to jest dostawka do łóżka??
O takie coś:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kołyska jest fajna. a co to jest dostawka do łóżka??
O takie coś:
ja to pewnie będę miała na początku dziecko u siebie w łóżku
Kochana z obserwacji wiem ze kszdy inaczej przechodzi znieczulenie ja po cc czulam sie dobrze jak mi puscilo znieczulenie ok 6-8 godzin nie pamietam dokladnie normalnie wstalam o polam sie umyc podnprysznic ale moja współlokatora z pokoju nie zdolala nawt wstac dopiero na 2 dzien poszla pod prysznic. Normalnie dzieckiem zajmuja sie pielegniarki ale z powodu duzego glodu coreczki przyniosły mi ja do karmienia wczesniej pamietam ze nie moglam jeszcze nogami ruszac.I mam jeszcze pytanie. Będę miała cc, strasznie się boję, wolałabym rodzić naturalnie. Napiszcie kto miał, jak wspomina, kiedy maluszek jest z mamą i jak powrót do normalności. No wszystko mnie ciekawi. Jestem pod opieką położnej i będziemy pracować i przygotowywać się do naturalnego porodu-mimo wszystko. Ufam swojemu lekarzowi, ale oni czasami nad wyrost zalecają cc. Może do sierpnia wszystko się zmieni:-)
Ja to czegoś takiego nie uznaję
Ale fakt, nie karmiłam piersią, a to pewnie dlatego dzidzia lądowała u Ciebie w łóżku.
Ja odkładałam zawsze, a jak Tomek skończył 3 mce to poszedł do swojego pokoju spać.
.