reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

ja nie robię żadnych badań prenatalnych oprócz usg.

mi mdłości trochę odpuściły, wymioty już całkiem przeszły, wieczorami tylko mi źle i często mnie muli okropnie ale senna jestem strasznie za to w nocy spię kiepsko, budzę się kilkakrotnie wiercę i źle mi się śpi.

reklama
no ale mam nadzieje ze z grupy mnie nie wyrzucicie:D

Pewnie że nie! Czasem sama nie zwiej! :D

Ja sie tak strasznie czuje a do pracy trzeba :(

:(

dziewczynki jak ja się mecze z tymi mdlosciami, przez gardło dopiero ok 15 mi cos przechodzi :'( jak sobie radzicie? Jeszcze ta senność...

U mnie to samo :|
A jeszcze syn rano przychodzi i mówi "pupa, ee" i pokazuje na pampka :O
Paw gwarantowany po przebraniu kupska :D

Później musimy odbębnić codzienny rytuał: książka, budowanie z klocków, tańce i spacer.
Także ten... :p

Ja również nie robię żadnych dodatkowych badań poza usg genetycznym.
Co ma być, to będzie, przyjmę każde dziecko.

Usg też nie robię co wizytę, będę miała 4 (jedno już było), jak w poprzedniej ciąży.

Amniopunkcję robi się jak jest podejrzenie o coś, a nie jak ciąża rozwija się prawidłowo.

A ja szukam idealnej kołyski/dostawki do łóżka.
Podobają mi się firmy Roba.
Są takie klasyczne, eleganckie.

Pewnie że nie! Czasem sama nie zwiej! :D

:(

Później musimy odbębnić codzienny rytuał: książka, budowanie z klocków, tańce i spacer.
Także ten... :p

Usg też nie robię co wizytę, będę miała 4 (jedno już było), jak w poprzedniej ciąży.

Amniopunkcję robi się jak jest podejrzenie o coś, a nie jak ciąża rozwija się prawidłowo.

A ja szukam idealnej kołyski/dostawki do łóżka.
Podobają mi się firmy Roba.
Są takie klasyczne, eleganckie.

Ja również robię tylko te zwykle badania które oferują tu w niemczech :) dzidzia będzie zdrowa wierzymy w to razem z mężem :)

Wczoraj był 10+6 i dzidzia miała dokładnie 51 mm :) dziś zaczął mi sie 11 tydzień, wiec chyba weszłam w 12 :)
Karolkaga gratuluje udanej wizyty!! Na pewno kamień z serca co? ;) ja wczoraj miałam ochotę skakać do nieba ze szczęścia :) nie ma nic piękniejszego niz zobaczyć swojego bąbelka całego i zdrowego :)

Mami, Karolkaga zazdroszcze ja do czwartku chyba jajko zniose

Jak mi się strasznie spac chce siedze w pracy i żywcem zasypiam

tuptup - ja też wale nosem w klawiaturę... :sad::sad::oo2:

Karolkaga - super!!! :-) kamień z serca.... dobrze że u kruszynki ok.

.

o fuj.... współczuję....

.

ja też :yes:
no, chyba że lekarz skieruje ze względu na wiek, ale to też nic nie zmieni.

kołyska jest fajna. a co to jest dostawka do łóżka??

Wczoraj był 10+6 i dzidzia miała dokładnie 51 mm :) dziś zaczął mi sie 11 tydzień, wiec chyba weszłam w 12 :)
Karolkaga gratuluje udanej wizyty!! Na pewno kamień z serca co? ;) ja wczoraj miałam ochotę skakać do nieba ze szczęścia :) nie ma nic piękniejszego niz zobaczyć swojego bąbelka całego i zdrowego :)

Miami na którego masz termin?

Dziewczyny wpisujcie się wszystkie na listę :) zgłoszenia do Dominika81 :)

Fimka u nas na szczescie pampers poszedl w zapomnienie juz od dawien dawna a dwojka w nocniku badz sedesie ale odruch wymiotny mam rowniez :)
Mami to duzy babas w tobie rosnie :) moze owu ci sie przesunela stad taka wielkosc. Kolezanka bedac teraz w 2 ciazy miala owulacje 12 dc i w tym samym czasie dziecko bylo az o cm wieksze moze dlatego tez ze tym razem spodziewa sie chlopca :)
Karolka super ze u maluszka ok;)
U mniw wizyta dopiero 21 wiec chyba strusie jajko zniose ;) pare dziewczyn chyba tez ma w podobnym terminie ;)

reklama
Do góry